Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik barátom túlságosan beleszól a kapcsolatomba, hogyan lehet leállítani?
Van egy srác barátom, aki ismeri a pasimat, mert egy suliba járnak, csak más évfolyamba. Tény, nincsenek jóban, de most mindegy, hogy miért, mert ez most nem ide tartozik és nem húznám ezzel az időt.
A lényeg az, hogy a srác szerint a barátom egy utolsó paraszt, ne maradjak vele mert csak kihasznál, ráadásul ő egy olyan fiú, aki minden lányt megkaphat és azzal, hogy vele vagyok, csak azt bizonyítom, hogy nekem is csak az a lényeg hogy egy pasi jól nézzen ki és semmilyen más tulajdonságát nem nézem.
A barátom pedig azzal jön, hogy csak össze-vissza beszél, nem érti minek vagyunk jóban. Régebben jó barátok voltak és hiba volt nekem is bemutatnia őt, miért kellett összebarátkoznom egy ilyennel, szerinte hagynom kéne a fr*ncba és ne foglalkozzak vele.
Nos, nagyjából valahogy így kell elképzelni az ő kapcsolatukat és ezt rám is kivetítik.
A fiú "barátod" féltékeny a pasidra.
(Amúgy fiú-lány közt nincs barátság)
Két lehetőség van, az egyik amit előttem is írtak, hogy féltékeny. Másik meg az, hogy igaza van és nem tudja elviselni, hogy az egyik lány barátját kihasználják. (3. opció meg a kettő egyszerre).
Leállítani nem tudod őt, itt rajtad múlik hogy melyik félre hallgatsz. Igazából ez egy választás. Haverodat választod vagy a barátodat. Másrészt meg nem lehet hogy igaza van a haverodnak? :)
Vagy féltékeny a fiú barátod a pasidra.
Vagy a pasid tényleg egy idióta, csak te nem akarod látni, nem akarsz hinni a barátodnak.
Majd idővel úgy is kiderül, hogy melyik verzió van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!