Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen, srácok? Hogy lehet az ilyet leállítani?
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki tulajdonképpen nem csúnya, de mégsem túl vonzó. Rendkívül kéreti, így mutogatja magát nálam. Meg nyálas szöveggel rám akar mászni meg stb. (megjegyzem nem túl okos lány) Szóval így meg****** jó lenne, de rohadtul idegesít.
Multkor sokadszorra is megmondtam neki hogy akadjon már végre le, (kelleténél kicsit durvábban, sajnos) és most látszólag rohadtul dühös rám, mintha meg akarna ölni. Hogy lehet leállítani?
2015. dec. 30. 21:57
1/7 anonim válasza:
pff eni kiakadtam egy haveromra mert ugyanezt mondta csak en nem masztam ra.. tehat hagyjad. mert ha irsz neki akkor felkavarod az allovizet. es az szar lesz.
2/7 anonim válasza:
dugd bele a kardod, és értsd úgy ahogy akarod!:D
3/7 anonim válasza:
Ha hagytad magad volna lesz***tni akkor most nem lennél ekkor nagy gondban. xD :S
4/7 A kérdező kommentje:
De ha egyszer nem jön be... xDD
2015. dec. 30. 22:14
5/7 A kérdező kommentje:
Nem annyira csúnya, de irritáló. Viszont szerintem ha tehetné, megfojtana.
2015. dec. 30. 22:15
6/7 anonim válasza:
Luk-luk csak a keret más. Akaszt be neki :)
7/7 anonim válasza:
kevlármellény aztán ha beléd akar lőni egy tárat a mellény fogja, elő az ak-t aztán egy sorozatot bele...
de amúgy meg szard le, úgy se fog csinálni semmit csak csúnyán néz rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!