Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti jóban lennétek ilyen lánnyal?
Népszerűnek számítok, sok fiú bejelöl isminek, szeretek partyzni, minden hétvégén bulizok, szeretek flörtölni, ha körbevesznek a fiúk, kedvenc színem a pink, a barátnőim ribinek tartanak személyesen is és a hátam mögött is, de a fiúk megértenek. sose volt még komoly kapcsim, mert félnek tőlem a srácok. srácok, ti elfogadnátok, vagy elítélnétek?
kort is írjatok léccci!
Ne legyen már igazatok
Én elfogadnálak 18f
El kifejezetten nem ítélnélek,de sohasem járnék veled.
Ajánlom,hogy próbálj kevésbé "ribisen" viselkedni..(például ne írj olyanokat,hogy "kapcsim"):)
18/F
Barátként oké, de komoly kapcsolatot nem kezdenék veled.
Ezt nem félelemből mondom, és szerintem a fiuk sem félnek tőled :)
29/F
hány éves vagy :D? attól függ.
amúgy én is szeretek bulizni, flörtölni. minden lány szereti ha körbe veszik a fiúk. viszont volt már "kapcsim" :D nem félnek tőlem a fiúk.
Elitélnélek! Ahogy olvastam amit irtal, teljesen a fulemben hallottam a ribis dumadat, azzal az undorito hanglejtessel... es hat...
19F
Ezt szintén lányként küldöm neked sok szeretettel: https://www.youtube.com/watch?v=KpWT-jS4DKo
:"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!