Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idosen "esik ki" egy ferfi a parkapcsolati piacrol?
Amikor mar csokkennek az eselyek...
En 35 eves vagyok, es kezdem ugy erezni, hogy lassan bezar a bazar.
Nem sok novel volt dolgom (hosszu parkapcsolat es hazassag miatt), sok olyan (szexualis) vagyam van, amit nem eltem ki, es kezdem ugy erezni, hogy lassan "jon az alkonyat".
Ti is igy vagytok vele?
Kérdező, most akkor "csajozni" akarsz, vagy párt találni?
Mert a "csajozás" szerintem speciel minden korban gáz, de ez én vagyok, ellenben a te korodban és afölött már általános megítélés szerint is gáznak számít.
Párt találni viszont akármikor lehet, 100 felett is, ha élsz addig.
A férfinél nem igazán számít a kor!
Ami fontosabb, hogy milyen a külsőd? Van-e gyereked? Tartozásod? Egzisztenciád?
50-60 évesen is dughatsz tiniket, ha jó pasi vagy és van pénzed.
Addig, amíg nyitott rád.
Más egy 23 éves, mint egy 32 éves, más egy gyerektelen csinibaba, mint egy elvált anya, vagy egy karrierista.
Hasonló a hasonlóval.
Éljen a kapuzárási pánik, nem igaz? :)
Szerintem ha ezt kérdezed és így küszködsz már most is, felejtsd is el. Nőként válaszolok. Igen, van azért olyan pasi, aki 40-es és engem 27-8 évesen megmozgat - a stílusa miatt.
DE a legtöbb pasi 30 és 20-on évesen sem mozgat meg.
Rajtad meg egy görcsös erőlködés jön le. Azok a pasik aki később is vonzóak maradnak, szerintem abból fakad, hogy sugárzik belőlük az önbizalom és hogy rendben vannak magukkal, amit egyszerűen nem lehet nem észre venni.
Ugyanez igaz a nőkre is. Aki vonzó és jó csaj alapból, annak 40 évesen sem lesz úgy gondja ezzel (ha ilyen is marad), azt ugyanúgy észreveszik.
Mellesleg sosem értem, hosszú kapcsolatban mit nem tudnak kiélni néhányan, leszámítva ha csak új lyukat akarsz dugni.
Utolso ez nagyon erdekes...
Vajon mit lathatnak benned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!