Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mikortó taszító ha egy nő sokat érdeklődik?
Nőként számomra is taszító ha az ismerkedés során a pasi állandóan keres, kell a levegő.
De hogy van ez nálatok? Mennyi fér bele ami nem zavaró? Konkrét időt, üzenetmennyiséget írjatok.
#13 😆
Hát válogatsz. Eldöntöd x mennyiségű emberből melyik a legjobb. Utána már csak rá figyelsz :)
Nem egyik héten egyikkel, másik héten másikkal, hanem egyszerre többel.
És nekik nem kell arról tudni hogy van más. Én sem kéthetem számon hogy Petike hány nővel beszél.
Te is és mindenki más is válogat, ismetkedik és számára a legmegfelelőbbet választja x mennyiség közül.
Soha nem felejtem el volt úgy 20 évvel ezelőtt egy randim, ahol a leányzó kedvesen közölte, hogy fél óránk van beszélgetni. Visszakérdeztem poénból, hogy biztosan jön a váltás és mosolyogva közölte, hogy ráhibáztam. Sőt folytatta, hogy amióta szakított több randin is túl van és már egyre jobban tudja milyen pasit is keres magának.
Sok szerencsét kívántam neki és elköszöntem. Ha egyszerre több partnerrel randizol akkor annyit érsz el, hogy egyikre sem tudsz igazából koncentrálni és önkéntelenül is egymáshoz hasonlítod őket miközben a jelöltek azt sem tudják milyen paramétereknek kéne megfelelniük. Ez pont olyan mint az állásinterjú...személytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!