Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a nőről/helyzetről? (leginkább lányok/nők véleménye érdekel)
Sziasztok, hosszú lesz, csak türelmes emberek olvassák el.
32 éves férfi vagyok, új munkahelyemre busszal járok (nem, nem én vagyok a buszsöfőr) és hazafelé menet feltűnt szép szőke lány, akit 2-3 naponta láttam a buszon. 28-30 körüli, láthatóan munkából jár ő is haza, nagyon szimpi.
Következő szituációk alakultak ki:
Néhány "találka" után észrevette ő is, h észrevettem, elkezdtünk szemezni. Olyan is volt, h úgy szállt le a buszról, h nem a hozzá közelebbi ajtón, hanem felém jött és hosszan a szemembe nézett. De nem adott semmi jelet, h neki most tetszik, v ellenére van ez a helyzet, olyan hideg semleges arccal szemeztünk.
Volt olyan is, amikor párommal (aki nő, bár a mai világban már ez sem egyértelmű) együtt jöttünk haza munkából és tőlem függetlenül megállapította, h "nézd már milyen szép az a lány". Olyankor a lány nem szemezett.
Volt, amikor csak a párom találkozott vele a buszon, mesélte nekem, h alaposan megnézte a lányt, de neki ez láthatóan nem tetszett. Máskor meg csak simán átnézett a páromon mikor meglátta. Tehát láthatóan felismerte, de nem vett róla tudomást.
Nekem az volt a vágyam, h milyen jó lenne beszélgetni vele, h az a fél órás hazafelé út kellemesebben teljen. Semmi más tervem, vágyam nem volt, hangozzon ez bármilyen hihetetlenül is, semmi félre-dugesz, félre-orál, félre-anál, félre-stb.
Na, egyik délután mellém állt a szerencse, felszálva a buszra, pont volt mellette hely. Megkérdeztem h leülhetek e mellé és meglepetésemre, kifejezetten örült neki h így megszólítottam. Utána az utat végig dumáltuk. felszabadult, könnyed volt, mindenféléről beszéltünk. Olyan benyomásom volt, mint aki már régóta erre készült, v már régóta barátok lennénk. Olyan dolgokat is elmondott magáról, amiket csak jó ismerőseinknek szoktunk. Aztán úgy váltunk el, h legközelebb is biztos összefutunk.
Pár nap múlva megtörtént a legközelebb, de nem egészen úgy, ahogy gondoltam. Nem volt hely mellette, odaálltam mellé h beszélgessünk, de nem akart. Kedvesen köszönt, válaszolt a "hogy vagy ma" kérdésemre, aztán visszabújt a telefonjába, egyértelműen jelét adva, h most nem akar velem beszélgetni.
A következő 2-3 "találka" hasonlóan sült el, láthatóan kerülte a társaságomat, köszönt, de ennyi.
Amikor viszont a párommal szálltunk fel a buszra, akkor láthatóan nem akart köszönni, mintha nem is ismernénk egymást, de amikor ráköszöntem, akkor azért kedvesen visszaköszönt.
Egyik alkalommal viszont fura dolog történt. A pasijával volt ott, ahol én szoktam felszállni, láthatóan szándékosan voltak ott, hiszen mikor megjelentem, párom is velem volt, akkor hirtelen messziről elindultak felém és mellettem megálltak. Köszöntem, visszaköszöntek. A buszon egymással szemben ültünk néhány sor különbséggel és láthatóan rólunk beszéltek, ez még nekem is feltűnt, nemhogy a páromnak. A srác láthatóan úgy nézett rám, mint a véres rongyra, a csaj semlegesen.
Utána soha többé nem láttam a lányt a buszon.
Aztán eltelt pár hét és megint érdekes dolog történt. a párom 2 alkalommal is találkozott a lánnyal a fogorvosnál és beszélgettek. A párom elmesélte nekem, h a lány feltűnően kedves volt a párommal, nem idegen embernek kezelte, hanem mintha régóta ismernék egymást. Utcán is találkoztak már, akkor is kedvesen köszönt a páromnak.
Legutóbb egy cipőboltban futottunk össze, én az én párommal, a lány az ő párjával (párcsere kizárt). A srác ismét úgy nézett, mint aki meg tudna ölni egy fél pár cipővel, a lány pedig igyekezett úgy tenni, mintha észre sem vett volna minket, de azért láttam h odapillant a kis huncut. Tehát nem is köszöntek, de csak mert próbáltak elkerülni minket.
Utolsó (de tényleg) érdekesség. Pár napja párom véletlen megtalálta őt a fészbukon. A pasija már akkor megvolt neki, mielőtt mi elkezdtünk szemezni.
Mi a véleményetek a történtekről?
Csak azért érdekel, mert egy csomó ellentétes dolog történt és nem tudom hová tenni.
Köszönöm, aki vette a fáradtságot és végig olvasta és még a véleményét is leírja.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
De felhívnám a kedves válaszolók figyelmét, hogy itt most nem az én személyem elemzése a téma, legyek akár milyen szar ember, hanem a szituációé.
Másrészt, csak az írjon le szar embernek, aki a párkapcsolata mellett nem nézett rá más ellenkező nemű emberre, vagy nem jutott eszébe egy-egy szimpi emberről elfantáziálnia.
Mint feltűnhetett, a párommal megbeszéltem a történtek egy részét.
Pont ez a beteges, hogy te fantáziálgatsz és ezt otthon meg is beszélitek az asszonnyal. Szex közbe nem öltözik be a szőkének csak hogy kedvezzen a perverz személyeknek?
Igazad van, mindenki megnéz egy egy ellenkező nemű egyént, de a normálisék csak megnézik. Nem üldözik, nem szemezgetnek, nem ülnek direkt mellé, nem beszélik meg otthon hogy milyen jó maca. Amit te csinálsz az nevetséges. Nyilván a nő is rájött mekkora idióták vagytok ti ketten hogy rá élveztek, és inkább kerül benneteket, mintsem egyszer bekattanva elraboljátok és egymás után erőszakítsátok meg :D
Keress kérdéseket hasonló témákban: tárkonyos jérce, idegen, kezdeményezés, ismerkedés, szemezés, párkapcsolat
???!?!
Meglátsz egy nőt,megtetszik,élsz-halsz,hogy beszélhess vele,mellé ülhess.Mákod van ő is észrevesz,flörtöltök.Felszállsz a barátnőddel is a buszra.Barátnődnek feltűnik h a csajt nézed,ezért odadobja,várva a reakciót: de szép az a lány!
Legközelebb szerencséd lesz,mellé ülsz,és hopp a csaj,mint aki már régen ismer megoszt veled mindent.Csodás! Másnaptól viszont felfordulnak a dolgok.Csaj levegőnek néz,többszörösen is.Na de szépséget még így is zavarod,meg is illetődik,hogy hát Te egy férfi vagy,mi lesz ha....Bár nem vagy egy settenkedő,zaklatô típus,de otthon elmeséli párjának mi történt köztetek,biztos,ami biztos.Pàrja dühös kisbika môdjára a szemmel verés technikáját alkalmazza hogy elüldözzön.Viszont kis barátnője nem teljesen ép agyilag így képtelen kiegyensúlyozottan viselkedni.Egyik nap így, majd következő nap amgyúgy kel.Mintha mi se történt volna.Sőt barátnőddel leáll beszélgetni több alkalommal is,holott előtte már rá is nézett ferde szemmel.Barátnődnek is feltűnt az érdekődésed,így mikor v3letlen lehetőség van kisebb szerencsének véli,és örömmel szóba elegyedik a szépséggel.Megtudhat mindent,amit csak szeretne.Tud úgy kérdezni,hogy ne legyen feltűnő.Mind a kettőnek érdekében áll a másikkal társalogni.Az egyik féltékeny,másik zavaros gondolkodásù.És így tovább kerekedik a történet.
Tuti nem normális egy ilyen csaj,szerintem.Ráadásul ezt teljesen idegen emberekkel.
Azért kedves a pároddal, hogy éreztesse, hogy nem akar tőled az égvilágon semmit.
Még ha tetszettél volna is neki, egyetlen csaj sem szereti, ha valaki több vasat tart a tűzben. Lehet, hogy ha független vagy, akkor másképpen reagál. Persze ő sem független, de éppen ezért nem is kezelt másként, mint egy szimpi srácot a buszról. Amíg rá nem jött, hogy neked ő nem egyszerűen szimpi.
Ezt én is elég erősnek érzem, hogy te így nyomozgatsz utána Facebookon, meg folyamatosan vele foglalkozol. A párod is egy igazi balek lehet, hogy ezt így rád hagyja.
A pasik azok pasik. Vannak lányok, akik tetszenek nekik akkor is, ha épp normális párkapcsolatban élnek.- De a tetszik egy lány, mert szép, meg a folyamatosan vele foglalkozok, rajta agyalok, konkrétan megismerkedem vele között azért nagyon nagy a különbség.
A csaj barátkozós, a pasi féltékeny, a párod naív, te pedig egy léha vagy.
Összefoglalva.XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!