Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Álomvilágban élek? Leginkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álomvilágban élek? Leginkább ffiak válaszát várnám.

Figyelt kérdés
30as férfi és huszonéves nő közötti haveri viszony, intimitás nélkül, akivel összefutsz olykor egy közös kikapcsoló programra.

2018. aug. 25. 17:41
 1/9 A kérdező kommentje:
Korosztályomnál működik. Na de vajon egy 30as éveiben járó férfinál? :/
2018. aug. 25. 17:43
 2/9 anonim válasza:
39%
Csak ha a közös kikapcsoló program a kúrás.
2018. aug. 25. 17:43
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
És mi a kérdés, hogy rád fog-e menni? Biztos ismerjük az adott férfit...
2018. aug. 25. 17:45
 4/9 A kérdező kommentje:
#3 Elméleti a kérdésem. ;)
2018. aug. 25. 17:47
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Harmincas évek második felében lévő férfi vagyok, és vannak nő haverok (fiatalabbak is), akikkel összeköt valami közös hobbi, vagy csak néha jó kirúgni kicsit a hámból.

Ezzel együtt ezeknél a nőknél nem véletlen nem próbálkozom, mikor egyedül vagyok. Igazából csak szexre kellenének max, ahhoz meg kedvelem őket, hogy megbántsam.

Nem gondolom, hogy szent vagyok, de azért a férfitársaim 90%-a nem olyan finnyás ezen a téren mint én, és nem tart csaj haverokat, hanem mindenkiné próbálkozik. Szóval nagyobb az esélye, hogy előbb utóbb előáll a farbával.

2018. aug. 25. 17:50
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
Akkor csak annyit lehet rá írni, hogy valakivel lehet, valakivel nem. De a többség egy dugásra rámenne. Nem értem, hogy miért fontos idősebbel programozni, ha a korosztályában az ember talál erre alkalmas haverokat és nem kell ettől tartania, ogy rámászik.
2018. aug. 25. 17:51
 7/9 anonim ***** válasza:
34%

"miért fontos idősebbel programozni, ha a korosztályában az ember talál erre alkalmas haverokat és nem kell ettől tartania, ogy rámászik."

LOL :)

És azt hogy matekoztad ki, hogy csak az idősebb mászik rá, a fiatalabb meg nem?

A nő barátaim 90%-a pont azt szereti bennem, hogy nem nyomom állandóan a sikamlós dumát amit a korosztályuk, ha akarok valamit akkor megmondom, vagy igen a válasz vagy nem, de nem a szex az egyetlen dolog amiről beszélni lehet velem.

2018. aug. 25. 17:54
 8/9 anonim ***** válasza:

#7 Konkrétan az első hozzászólásban írta a kérdező, hogy vannak korabeli haverjai, akikkel ez működik.

Azt sem sűrűn értelmezted, amit írtam, hogy nem mindenki az idősebbek közül, de a nagy többség rámászna. Nem rólad beszélünk...

2018. aug. 25. 18:04
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Létezhet ilyen, pl. a barátzónába száműzött férfiakkal.
2018. aug. 25. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!