Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatot tervező férfiakat kérdeznék leginkább?!
Patthelyzet áll fenn.
Megismertem egy szimpi férfit, jól alakulnak a dolgok. Nem az én világom a szexkapcsolat, nem tudok érzelmek nélkül szexelni, nade a komoly kapcsolat sem. Ez itt a probléma. Nekem elèg heti egy-két tali, (olykor akár kevesebb is) nem akarok az év minden egyes napján irkálni neki, csak többségében.
Röviden nem igényelném a társaságát annyira, mint egy komoly kapcsolatban. Ennek ellenére szeretetem valódi lenne, ezért nem tolerálnám ha máshoz is eljárna. De félek, a "lazaságom" miatt olyan lenne mintha nem érdekelne igazán.
Mit reagálnátok?
Én is ugyanilyen vagyok. Nem akarok bújni, együtt lógni folyamatosan. Jó néha és kész.
Viszont heti egy-két tali nagyon kevés. Sokkal nagyobb a szexuális igényem.
Heti 2 szexel nekem nem komoly kapcsolat. Főleg az elején. Mert mondjuk 10+ éves házasságban okés lehet az a szám (bár abban nem vagyok jártas), de egy fiatal kapcsolatban, főleg fiatalon (23 vagyok) nem elég.
Nekem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!