Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatot tervező férfiakat kérdeznék leginkább?!
Patthelyzet áll fenn.
Megismertem egy szimpi férfit, jól alakulnak a dolgok. Nem az én világom a szexkapcsolat, nem tudok érzelmek nélkül szexelni, nade a komoly kapcsolat sem. Ez itt a probléma. Nekem elèg heti egy-két tali, (olykor akár kevesebb is) nem akarok az év minden egyes napján irkálni neki, csak többségében.
Röviden nem igényelném a társaságát annyira, mint egy komoly kapcsolatban. Ennek ellenére szeretetem valódi lenne, ezért nem tolerálnám ha máshoz is eljárna. De félek, a "lazaságom" miatt olyan lenne mintha nem érdekelne igazán.
Mit reagálnátok?
Erre találták ki a vibrátort. Ha rádjön a dolog, előkapod, bezizzented, lerendezed magad, majd éled tovább az életed. A társasági életedet meg kiélheted valamelyik olyan fórumon, ahol az érdeklődési körödnek megfelelő emberek forognak.
Amit fent felvázoltál, egy önző és kisajátító VISZONY. Neked megfelel az, hogy akkor találkoztok, amikor akarod, akkor beszéltek, amikor akarod, akkor dugtok, amikor akarod, egyébként a másik véleménye nem érdekel és persze a másik se ismerkedjen senkivel, mert csak. Ez nem lazaság, ez önzőség.
azt reagálnám,hogy oké semmi gond én is így gondoltam.
aztán addig tarthatna ez amíg nem találok normálisat.
mert végülis így lesz heti tuti dugás és nem kell érte sokat mászkálni,vergődni vagy fizetni érte.
de elkezdnék utána keresgélni és egy percig sem vennélek már komolyan...alapestben.
de mivel elég sok nőm volt már,ezért tudom,hogy amit mondanak a nők az igazából nem sokat jelent,a valóságtartalma az ilyen kijelentéseiknek általában minimális és lehet hogy 1 hónap múlva már költöznél is hozzám,hiába hordasz össze hetet-havat előtte a nagy függetlenségről.
az a véleményem, hogy természetes, hogy egy alakuló kapcsolatban nem akarsz többet. egy vadi új emberrel én sem költöznék össze, akármennyire tetszik. Megvan mindennek a menete.
Te még teljesen máshogy is érezhetsz egy idő után. Nem abból kell levonni a következtetéseket, hogy hogy érzel, MIELŐTT összejöttetek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!