Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok egy ilyen kapcsolatot se találni?
Ha srác vagy, akkor azért, mert nem nézel ki elég jól.
Ha nő vagy, azért, mert az egekben vannak az igényeid.
Ezzel viszont egy baj van. Most is ilyenben van részem és nagyon élveztem az elején, viszont az egész olyan érzetet adott, mintha lenne egy barátnőm. És ezzel együtt elkezdtem kötődni. Most pedig ott tartok, hogy vagy feldobom, hogy legyen komoly, vagy elengedem, mert nem fogok magamban őrlődni.
Csak szexkapcsolatnál nincs akkora esélye, hogy érzelmek kialakulnak, viszont ha úgy viselkedtek szinte mint egy pár, akkor bizony ott lesznek gyengédebb érzelmek is (rosszabb esetben csak az egyik fél részéről).
22/f
Pedig nagyon könnyű ilyet találni. Pl engem már meg is találtál, én is ilyen vagyok.
Jókat szexelni jó dolog, nem aggódni hogy mi van ha mással lelép vagy ilyesmi.. szóval kötetlenül lenni szintén könnyű.
Elbohóckodni hülyülni egymással megint tök menő dolog.
Aztán kérdés, hogy mikor jön a csúnya "huppsz én asszem beléd estem" duma. az mindent megöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!