Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok egy ilyen kapcsolatot se találni?

Figyelt kérdés
Olyat ahol szexelünk jól megvagyunk egymással, csinálunk közös programokat mégse vagyubk eggyütt, nem vagyunk szerelmesel egymásba csak élünk...miért ilyen nehéz egy ilyet találni?
2018. jún. 27. 14:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ingyen nem fogsz találni egy bármikor előkapható, bármire rávehető nőt.
2018. jún. 27. 15:02
 12/18 anonim ***** válasza:
Értem mire gondolsz. Barátság extrákkal. Lehet ilyet találni, bár ez inkább szerető viszony lesz. Ami magában foglalja azt, hogy megcsalsz valakit. Ellenkező esetben, az egyik fél mindig többet érez, reménykedik és értelemszerűen sérül. Bár ugyanez igaz a szerető státusznál is, max ott a harmadik esetenként negyedik fél lesz a sértett.
2018. jún. 27. 15:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Hogyan keresed?
2018. jún. 27. 15:32
 14/18 anonim ***** válasza:

azért, mert ez akkor működik, ha a másikkal együtt akarsz lenni, együtt akarsz programokat csinálni, mert kedveled, szereted, vele akarsz lenni.

Olyat kérsz mintha be akarsz jól rúgni, de alkohol nélkül.

A szexkapcsolat legjobb esetben is szomjoltó, de nem kielégítő

2018. jún. 27. 15:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Talán mert nincs agyad!
2018. jún. 27. 17:46
 16/18 A kérdező kommentje:

Nő vagyok tehát nem nőt keresek :D

Csak szex nem menne ha közbe nem is tudom milyen az illető ha meg sincs a közös összhang.

2018. jún. 27. 17:52
 17/18 anonim ***** válasza:

"Csak szex nem menne ha közbe nem is tudom milyen az illető ha meg sincs a közös összhang."

Szóval nem találsz egy csodasrácot sem, aki a szex mellé még figyelmes is és hercegnőként kezel? :D

A legrondább lányok is simán találnak szexre srácot, de szexkapcsolatban kevés jó kaliberű lesz figyelmes. Egyszerűen ahhoz neked is kéne nyújtanod egy szintet.

2018. jún. 27. 21:05
 18/18 anonim ***** válasza:
szóval félsz a kötődéstől, nem akarod kapcsolatnak nevezni a dolgot, ezért egy olyan kapcsolatot akarsz ami papíron nem kapcsolat, de lényegében az.
2018. jún. 28. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!