Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselitek a mai társadalo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselitek a mai társadalom tökéletesség-mániáját?

Figyelt kérdés

Olyan apróságokért selejtesnek kiáltják ki az embert, mint például hogy kicsit görbe az orra, nem elég hosszú/dús a haja, nincs rés a combjai között, vagy épp nem öltözik ribisen.

Ráadásul ez csak egyre rosszabb, konkrétan már a fejemet fogtam, mikor egy korábbi kérdésben azt fejtegették, mennyire csúnya egy ilyen "lógós" mell:

[link]

Most csak nőkről tudok nyilatkozni, ugyanis magam is nő vagyok, nem tudom, a férfiak felé milyenek az elvárások, bár a média/társadalom inkább a nőkre helyez nagyobb nyomást külső terén, úgy érzem.

2019. jan. 12. 11:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
70%

"a média/társadalom inkább a nőkre helyez nagyobb nyomást külső terén, úgy érzem"

Ehhez is kettő kell. A nők is mondhatnák azt, hogy bocs, én ebből nem kérek, olyan leszek, amilyennek én jónak gondolom. Ehhez képest mit csinálnak? Egymással versengenek, hogy ki tudja jobban túlzásba vinni a megfelelést.

2019. jan. 12. 13:15
 22/25 anonim ***** válasza:
57%

Nagyon rosszul àll a hosszú haj, így rövid.

Kicsi, inkàbb izmos-tömzsi vagyok, hatalmas mellekkel-- azaz, sosem lehetnek arisztokratikus, ballerina alkat. sem 45, sem 65 kilosan nem voltam az.

A combjaim is osszeernek.

A fogsorom sem teljesen szabalyos.

De, nagyon szep szemem van, homokora alkatom, nagyon aranyos fuleim.

Ezen kivul, tokjo a humorom, eleg szeles az erdeklodesem, jol fozok es nem mellesleg, a parommal egy telhetetlen szexistenno vagyok.

Ha valakinek nem felelek meg, nos, azaz o baja :)

Az egeszseges onbizalom nem szabadna, hogy a tarsadalomtol fuggjon :)

2019. jan. 12. 13:25
 23/25 peca1000 ***** válasza:

Tökéletesség?

Jó vicc!

Tökéletes ember nincs.

Ha én a tökéletlen formámmal bármikor be tudok csajozni, és az átlagos, vagy csúnya nők zöme is talál magának palit, akkor miről beszélünk?

Aki a tökéletest keresi, magànyos marad.

Mint ahogy a GYK- s incelek zöme is :)

2019. jan. 12. 13:30
 24/25 anonim ***** válasza:

Egyrészt odafigyelek magamra és ha nem is vagyok teljesen elégedett, de rendben vagyok magammal.

Másrészt nem érdekel, hogy neten anonim módon idegeneknek milyen véleményük vannak más idegenekről, így nem is veszem magamra. Az élő emberi kapcsolatokban, társadalmi érintkezésekben sem másoknak akarok megfelelni.

És "normális" körökben, emberek között mozogva ezt csak ritkán tapasztalom. Kevesebbet netezz vagy válogasd meg jobban az ismerőseidet.

Végül, akik + 4 kg - 3 centi, kicsit görbe orr, kevésbé dús haj miatt lehúznak másokat azok rendszerint sokkal inkáb "selejtek" kívűl IS ÉS belül is.

Ezt itt is tolják egyes férfiak ÉS nők is.

Az viszont egyáltalán nem igaz, hogy a nőkre van ez kihegyezve, nagyobb lenne a nyomás rajtuk.

Nőként elfogultan így éled meg, de a férfiak meg pont az ellenkezőjét érzik, hogy rajtuk nagyobb a nyomás, legyenek magasak, izmosak, jóképűek, tökéletesre szabott arcszörzet és haj.

Egyébként meg csak akkor nyomás, ha ezeket magadra veszed, megfelelni akarsz egy külső ideálhoz, ahhoz méred magad.

2019. jan. 12. 13:50
 25/25 anonim ***** válasza:
Meg kamaszkent kivonultam ebbol a fajta "tarsadalombol". Nem nezek tevet, videoklipeket, nem olvasok noi/ferfi magazint, nincs instagramom, nem kovetek celebhireket. Eppen ezert en semmit nem erzek ebbol a tokeletessegmaniabol, normalis emberek vesznek korbe.
2019. jan. 14. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!