Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki "tökéletesség mániás" és a saját életében is mindig mindent kontrollálni akar, megváltozhat?
Ha valaki azért nem akar sem párkapcsolatot, sem szexuális viszonyt, mert azzal úgy érezné elvesztette a teljes kontrollt önmaga felett? Másrészt a partnerek felé is olyan magasan van a léc, hogy csak egy idaelizált "álomkép" felelne meg?
Vonzódok egy fiúhoz, aki ilyen. Felejtsem el, semm értelme, mert nem fog megváltozni?
Én igy vagyok egy sráccal 4 éve. Eleinte akartam kapcsolatot
.de ő pont ilyen amilyennek leirtad...borzasztó. igaz jó barátok vagyunk, de már nem kellene mint férfi..túl bonyolult 😁
Sorolj pár dolgot ami feltétel részéről és írd le, megfelelni meg akarnál/tudnál-e nekik.
32/f
Sajnos manapság a "tökéletesség" alapelvárás lett. A munkában, otthon, mindenhol.
És ez az a felelősség amivel egyre többen nem tudnak mit kezdeni. Szomorú ez a világ így.
Ja, azt hittem kaptál egy szép kis "listát" és most szörnyülködsz :D
32/f
Ez amúgy igaz, de akkor miért várják ezt el...? Elég, ha bemész egy állásinterjúőra vagy randira... Ha nem vagy tökéletesen megfelelő a másik félnek, akkor "tipli burnyák" van.
De akkor is, ha bármikor váltasz "nekik nem tetsző" viselkedésre.
Ez elég lehangoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!