Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki "tökéletesség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki "tökéletesség mániás" és a saját életében is mindig mindent kontrollálni akar, megváltozhat?

Figyelt kérdés

Ha valaki azért nem akar sem párkapcsolatot, sem szexuális viszonyt, mert azzal úgy érezné elvesztette a teljes kontrollt önmaga felett? Másrészt a partnerek felé is olyan magasan van a léc, hogy csak egy idaelizált "álomkép" felelne meg?

Vonzódok egy fiúhoz, aki ilyen. Felejtsem el, semm értelme, mert nem fog megváltozni?

2018. dec. 19. 17:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%
Egyszerűen nem tetszel neki...
2018. dec. 19. 17:46
 2/14 anonim ***** válasza:

Én igy vagyok egy sráccal 4 éve. Eleinte akartam kapcsolatot

.de ő pont ilyen amilyennek leirtad...borzasztó. igaz jó barátok vagyunk, de már nem kellene mint férfi..túl bonyolult 😁

2018. dec. 19. 17:48
 3/14 anonim ***** válasza:

Sorolj pár dolgot ami feltétel részéről és írd le, megfelelni meg akarnál/tudnál-e nekik.

32/f

2018. dec. 19. 17:48
 4/14 anonim ***** válasza:

Sajnos manapság a "tökéletesség" alapelvárás lett. A munkában, otthon, mindenhol.

És ez az a felelősség amivel egyre többen nem tudnak mit kezdeni. Szomorú ez a világ így.

2018. dec. 19. 17:50
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem tudok konkrétat írni, csak annyit, hogy ezt nem én írom róla, hanem ő jelentette ki, hogy emiatt nem tud elképzelni és nem akar kapcsolatot senkivel. Úgy tudom szűz is. 23 éves
2018. dec. 19. 17:51
 6/14 anonim ***** válasza:

Ja, azt hittem kaptál egy szép kis "listát" és most szörnyülködsz :D

32/f

2018. dec. 19. 17:53
 7/14 anonim ***** válasza:
67%
Ebben az univerzumban olyan hogy tökéletes nem létezik. Olyan, mintha úgy próbálnál eljutni egy adott pontba, hogy az odavezető utat mindig elfeleznéd. Mindig közelebb jutsz, de sose érsz el oda. Úgy éli le az életét, hogy egy nem létező dolgot próbál elérni, közben meg elmegy mellette az élet. Meg fogja bánni, ha nem fog jönni neki ez a felismerés, hogy hülyeséget csinál.
2018. dec. 19. 18:12
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem fog megváltozni.
2018. dec. 19. 18:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Bárki megváltozhat.
2018. dec. 19. 18:18
 10/14 anonim ***** válasza:

Ez amúgy igaz, de akkor miért várják ezt el...? Elég, ha bemész egy állásinterjúőra vagy randira... Ha nem vagy tökéletesen megfelelő a másik félnek, akkor "tipli burnyák" van.

De akkor is, ha bármikor váltasz "nekik nem tetsző" viselkedésre.

Ez elég lehangoló.

2018. dec. 19. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!