Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek a mai társadalom tökéletesség-mániáját?
Olyan apróságokért selejtesnek kiáltják ki az embert, mint például hogy kicsit görbe az orra, nem elég hosszú/dús a haja, nincs rés a combjai között, vagy épp nem öltözik ribisen.
Ráadásul ez csak egyre rosszabb, konkrétan már a fejemet fogtam, mikor egy korábbi kérdésben azt fejtegették, mennyire csúnya egy ilyen "lógós" mell:
Most csak nőkről tudok nyilatkozni, ugyanis magam is nő vagyok, nem tudom, a férfiak felé milyenek az elvárások, bár a média/társadalom inkább a nőkre helyez nagyobb nyomást külső terén, úgy érzem.
Számomra a szépség nagyon szubjektív. Egy fodrásszal-sminkessel előkészített, utólag photoshopolt lány képével eszemben sincs versenyezni. Számomra a szépség mindig a kisugárzást jelentette, a srácok, akik tetszettek, mindig inkább voltak "jelenségek", mint tökéletes arcú-testű pasik. A mostani párom jó pasinak mondható, de nekem pont a tökéletlenségei tetszenek. A kicsit előreugró foga, az anyajegy a hasán, a relative kicsi keze...
Nem tetszhetünk mindenkinek. Van csaj, akit én bombázónak látok, a kedvesem meg azt mondja, nem az esete. Van, akinek én vagyok bombázó a 181 centimmel, más meg a pici lányokra bukik. Sok csaj szerint a kopasz, kigyúrt srácok a szépek, engem meg kiráz tőlük a hideg. Stb...
Ne másokhoz, pláne ne idegenek véleményéhez mérd magad. Mindenkinek van párja, és aki tökéletesnek látszik, az sem az.
# 13 Megfogalmazni véleményt és másokat degradálni szerintem messze nem ugyanaz. Őszintén elmondom azt, ha valaki nem a esetem, de ettől még nem csúnyázom le az illetőt.
Vagy pl. hasonló módon ha valakivel nem értek egyet egy vitában, attól még fogom le idiótázni, vagy szellemi fogyatékosnak minősíteni. Szerintem az őszinteség nem erről szól.
18: mondjuk a tényeket nem lenne szabad keverni az ízléssel.
Ahogy mondod, a nagy mellek lógnak, és pont. Ha nincs szilikon, vagy valami félelmetesen szerencsés genetika, akkor ezzel nem lehet vitatkozni, és nem is kellene.
De az a férfi, aki a nagy melleket szereti pontosan tudja, hogy szilikon vagy photoshop nélkül nem fog olyan melleket találni, amik nem gravitálnak. És nem is igazán érdekli, mert a kettő együtt jár.
Sokan összekevernek egy ténymegállapítást (lóg a melle) azzal, hogy akkor az már nem is lehet vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!