Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők válaszára lennék kíváncsi. Miért érez késztetést erre egy nő?
Megvolt a barátnőmmel a közös megegyezés alapú ő jobbra, én balra. Elmondta, hogy hiába lesz új szerelme, akkor is fogja tartani a kapcsolatot olyan formában, hogy 2-3 havonta dob nekem üzenetet, érdeklődünk a másik hogyléte felől stb.
A természetemből kifolyólag nem vagyok egy értetlen fickó úgyhogy miután hónapokkal ezelőtt szétmentünk én nem is kerestem egy alkalommal sem. Ő viszont dobott pár "Szia, hogy vagy"-ot, ezekre mindig válaszoltam, de ennyiben le is zárult az üzenetváltás. Nyár óta már nem jelentkezett és azt is észrevettem, hogy törölt az ismerősei közül pluszban még tiltott is egyik napról a másikra, holott nem vesztünk össze, baráti hangon engedtük el egymást. Azt mondta az elején sose fog tiltani, mivel attól ő ugyanolyan boldog és eltud felejteni, szóval nála nem tényező a tiltás.
Nem értem, ha boldog vagyok és a másik nem jelent semmit már az én életemben, akkor mire ez a lépés? Ettől jobban érzi magát?
Vajon mégis mi járhatott a tiltás pillanatában a fejében, hogy több hónapos "csend" után tiltott váratlanul?
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!