Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők válaszára lennék kíváncsi....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők válaszára lennék kíváncsi. Miért érez késztetést erre egy nő?

Figyelt kérdés

Megvolt a barátnőmmel a közös megegyezés alapú ő jobbra, én balra. Elmondta, hogy hiába lesz új szerelme, akkor is fogja tartani a kapcsolatot olyan formában, hogy 2-3 havonta dob nekem üzenetet, érdeklődünk a másik hogyléte felől stb.

A természetemből kifolyólag nem vagyok egy értetlen fickó úgyhogy miután hónapokkal ezelőtt szétmentünk én nem is kerestem egy alkalommal sem. Ő viszont dobott pár "Szia, hogy vagy"-ot, ezekre mindig válaszoltam, de ennyiben le is zárult az üzenetváltás. Nyár óta már nem jelentkezett és azt is észrevettem, hogy törölt az ismerősei közül pluszban még tiltott is egyik napról a másikra, holott nem vesztünk össze, baráti hangon engedtük el egymást. Azt mondta az elején sose fog tiltani, mivel attól ő ugyanolyan boldog és eltud felejteni, szóval nála nem tényező a tiltás.

Nem értem, ha boldog vagyok és a másik nem jelent semmit már az én életemben, akkor mire ez a lépés? Ettől jobban érzi magát?

Vajon mégis mi járhatott a tiltás pillanatában a fejében, hogy több hónapos "csend" után tiltott váratlanul?

Köszönöm a válaszokat!

2019. jan. 12. 09:18
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
60%
Ha pedig most meggondolná magát azonnal,akkor következetlen lenne,és esetleg azt gondolhatnád akar valamit.Tehát hagy letiltva,törölve.
2019. jan. 12. 11:59
 22/42 A kérdező kommentje:
Meglepő ilyen esetben ha rosszul esik nekem ez a viselkedés? Egyébként jó lenne ha egy kattintással így ki lehetne iktatni minden rosszat az életünkből. Mindenesetre furák a nők, kijelentenek valamit aztán egy kis idő múlva az ellenkezőjét csinálják.
2019. jan. 12. 12:02
 23/42 anonim ***** válasza:
60%
Nem meglepő,érthető,ha rosszul érint.Attól függetlenül,hogy mennyire fontos az illető vagy nem.
2019. jan. 12. 12:04
 24/42 A kérdező kommentje:
#20, nem! Ez egy hosszú történet amit nem írok itt le, csak annyit emelek ki hogy én voltam az aki mindvégig szerelmes volt, ő csak szeretett a maga módján.
2019. jan. 12. 12:07
 25/42 A kérdező kommentje:
#23, ha nem lenne fontos akkor is rosszul esne, mert csak abban az esetben érthető az ilyen, ha van ok-okozati összefüggés.
2019. jan. 12. 12:09
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

# 15-ös vagyok

A komemnted alapján tényleg nagyjából jól vettem le. (Egyébként ez nem női dolog, férfiak is csinálják, ők még előbb az egó és sértődékenység miatt, de ez most mindegy)

Írod, hogy a többi exét nem tiltotta le (akik rosszul bántak vele vagy legalábbis eleve rossz volt a kapcsolat), csak most hirtelen téged. A többi valószínűleg nem volt annyira fontos, nem hagyott mély nyomot az életében, mint ez a kapcsolat.

Senkit nem tilt le az ember, ha az közömbös, ezt mindenki tudja.

Nem azt mondom, én sem értem a letiltást hirtelen.. De van az, hogy nem azért szakítasz, mert megutálod a másikat, hanem csak egyszerűen azért, mert sosem lesz olyan, mint amilyennek szeretnéd. Vagy pl nem tudott belég igazán szerelmes lenni, ahogy írod. Te jól bántál vele, a felszínen ez a kapcsolat jó is volt, mégis hiányzott egy fontos része. ÉS bár megszeretett, kötődött, ez nem volt olyan, mint ami mindkettőtöknek boldog lett volna.

Valószínűsítem, te vagy neki emberileg eddig valószínűleg eddig a legnormálisabb exe.. Ezért ezen neki sem könnyű túllépnie. Ha már nem foglalkoztatná ez az egész egyáltalán őt, nem tiltott volna le. Ez az egy biztos.

2019. jan. 12. 13:39
 27/42 A kérdező kommentje:

#26, lényegtelen milyen volt a kapcsolatunk, mert más kellett neki mégis. Mint írtam ezt elfogadtam és nem kérdeztem vissza és nem is dobálóztam semmivel. Ha nagyon beletúrnék az egészbe, nem tudnék rosszat mondani. Ha más nővel lett volna dolgom, biztosan értékelve lettem volna. Igazából fel sem fogta hogy mit okozott nekem. Most pedig ott van a fegyver a kezében hogy bármikor kedvére tilthat és feloldhat. Egyet most már tudok, mégegyszer ilyen nő nem fog kelleni. Valahol azt kívánom hogy kapja ő is vissza azt a rosszat amit velem tett és itt nem a tiltásra gondolok. :)

Köszönöm a válaszokat! Nem lettem okosabb és nyugodtabb sem, de legalább kiadtam magamból.

2019. jan. 12. 14:07
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Szakítás után persze, hogy mindenki azt mondja, hogy "jaaj, azért 2-3 havonta tarthatnánk még a kapcsolatot". Aztán rádöbben, hogy nincs erre szüksége.

Szerintem megismerkedett valakivel.

2019. jan. 14. 10:28
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
28# azért szakított kérdezővel,mert megismert mást...
2019. jan. 14. 10:34
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy nala mi van a hatterben. Nalam az lenne, hogy elegem lett belole es meg csak eselyt se akarok neki adni, hogy megkeressen egy haszontalan "hogy vagy"-al.

Volt, hogy az exferjem ramirt, kinszevedes volt jopofizni, mert udvariatlan nem akartam lenni.

Plusz azt se felejtsd el, hogy az ex az ex, es en pl nem akarom, hogy a facebookomat lesse.

2019. jan. 14. 11:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!