Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők válaszára lennék kíváncsi....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők válaszára lennék kíváncsi. Miért érez késztetést erre egy nő?

Figyelt kérdés

Megvolt a barátnőmmel a közös megegyezés alapú ő jobbra, én balra. Elmondta, hogy hiába lesz új szerelme, akkor is fogja tartani a kapcsolatot olyan formában, hogy 2-3 havonta dob nekem üzenetet, érdeklődünk a másik hogyléte felől stb.

A természetemből kifolyólag nem vagyok egy értetlen fickó úgyhogy miután hónapokkal ezelőtt szétmentünk én nem is kerestem egy alkalommal sem. Ő viszont dobott pár "Szia, hogy vagy"-ot, ezekre mindig válaszoltam, de ennyiben le is zárult az üzenetváltás. Nyár óta már nem jelentkezett és azt is észrevettem, hogy törölt az ismerősei közül pluszban még tiltott is egyik napról a másikra, holott nem vesztünk össze, baráti hangon engedtük el egymást. Azt mondta az elején sose fog tiltani, mivel attól ő ugyanolyan boldog és eltud felejteni, szóval nála nem tényező a tiltás.

Nem értem, ha boldog vagyok és a másik nem jelent semmit már az én életemben, akkor mire ez a lépés? Ettől jobban érzi magát?

Vajon mégis mi járhatott a tiltás pillanatában a fejében, hogy több hónapos "csend" után tiltott váratlanul?

Köszönöm a válaszokat!

2019. jan. 12. 09:18
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
34%
Sérti az egóját, hogy nem tepertél utána, így tiltott, hátha akkor észbe kapsz. Persze nem jönne újra össze veled, de azért az egonak kell az ilyesmi
2019. jan. 12. 09:23
 2/42 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó. Ő már eleve úgy lépett ki tőlem, hogy másba volt szerelmes. Nem várta hogy teperjek érte.
2019. jan. 12. 09:25
 3/42 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem csak annyi, hogy a pasik nem szeretik azt, ha a nőjük tartja a kapcsolatot az exeivel. Én se rajonganék érte. Lehet összejött azzal, akire mondtad, hogy belezúgott.

Bár az én exem az szívesen tartja a kapcsolatot az exeivel. Velem is barátkozni akart volna tavaly, csak tiltottam. 3 és fél év után keresett meg.

2019. jan. 12. 09:30
 4/42 anonim ***** válasza:
92%

Sajat magambol kiindulva, lezarta a multat es tovabb lepett. Ennyi.

Mar nincs mit mondania, a szia hogy vagy meg ertelmstlennek tunik.

2019. jan. 12. 09:30
 5/42 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, mi zajlik az ilyenek fejében. Engem egyszer úgy tiltott mindenhonnan egy pasi, hogy külföldön megismerkedtünk, majd 2 hónap múlva meglátogatott Pesten. Nálam lakhatott, körbevezettem a városban, meg ilyenek. Viszont nem engedtem, hogy lefeküdjünk, mert éreztem, hogy nekem nem fog menni a távkapcsolat. Kikísértem a reptérre is, majd 2-3 nap múlva letiltott mindenhonnan. Hogy miért? Fogalmam sincs, gyerekes sértettség lehetett. De sokra nem ment a tiltással, mert nem mintha zaklattam volna bármilyen platformon is, általában megvárom, hogy a pasik keressenek :D

Szóval a magyarázat az ilyen esetekben a gyerekesség, sértettség lehet. Vagy lehet az új csávója kérte, hogy tiltsa le az exeit(vannak ilyen betegesen féltékeny alakok).

2019. jan. 12. 09:36
 6/42 A kérdező kommentje:
Csak az nem érthető számomra, hogy amikor vége lett, mert már megvolt az új szerelem, akkor mondta hogy szeretné velem tartani ilyen formában örökre a kapcsolatot, mert szeret és szüksége van ennyire. Persze már nem olyan értelemben szeretett, csak lelkileg kötődött hozzám. Ezt korrekten úgy kellett volna lerendezni hogy ír egy üzenetet és abban végleg elköszön. Ebből tudtam volna, hogy vége és nincs benne tüske. De így olyan érzésem van, mintha bántottam volna és ezért csinálta. Persze a korábbi exeit sose törölte és mindvégig likeolta őket, meg születésnapi köszöntőket írt nyilvánosan. Szóval nem értem.
2019. jan. 12. 09:36
 7/42 A kérdező kommentje:
#5, a te sztorid lényege annyi hogy besértődött, mert nem adtad magad és gondolta majd lesz másik. :) Eléggé gyerekes volt tőle a tiltás, ahelyett hogy hálás lett volna neked.
2019. jan. 12. 09:39
 8/42 anonim ***** válasza:
67%
#6 Igazából, ha már hónapokkal ezelőtt szakítottatok és te sem szereted már, akkor nem mindegy, hogy miért tiltott? Úgysem beszélgettetek volna. Nehéz lenne rájönni az okára, csak tippelgetni lehet. De szerintem már lényegtelen neked is, nem?
2019. jan. 12. 09:42
 9/42 anonim ***** válasza:
78%

Most jutott el odáig, hogy végleg le akarja zárni.

"nem fog tiltani" aki ilyent mond, annál esélyes.

Nekem ezt senki nem mondta, de nem is tiltottak.

2019. jan. 12. 09:47
 10/42 anonim ***** válasza:
78%
Ha te nem keresed, akkor honnan tudod, hogy tiltott? És különben is, ha nem akarsz tőle semmit, kit érdekel ha tiltott?
2019. jan. 12. 09:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!