Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők válaszára lennék kíváncsi....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők válaszára lennék kíváncsi. Miért érez késztetést erre egy nő?

Figyelt kérdés

Megvolt a barátnőmmel a közös megegyezés alapú ő jobbra, én balra. Elmondta, hogy hiába lesz új szerelme, akkor is fogja tartani a kapcsolatot olyan formában, hogy 2-3 havonta dob nekem üzenetet, érdeklődünk a másik hogyléte felől stb.

A természetemből kifolyólag nem vagyok egy értetlen fickó úgyhogy miután hónapokkal ezelőtt szétmentünk én nem is kerestem egy alkalommal sem. Ő viszont dobott pár "Szia, hogy vagy"-ot, ezekre mindig válaszoltam, de ennyiben le is zárult az üzenetváltás. Nyár óta már nem jelentkezett és azt is észrevettem, hogy törölt az ismerősei közül pluszban még tiltott is egyik napról a másikra, holott nem vesztünk össze, baráti hangon engedtük el egymást. Azt mondta az elején sose fog tiltani, mivel attól ő ugyanolyan boldog és eltud felejteni, szóval nála nem tényező a tiltás.

Nem értem, ha boldog vagyok és a másik nem jelent semmit már az én életemben, akkor mire ez a lépés? Ettől jobban érzi magát?

Vajon mégis mi járhatott a tiltás pillanatában a fejében, hogy több hónapos "csend" után tiltott váratlanul?

Köszönöm a válaszokat!

2019. jan. 12. 09:18
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Igazából úgy kerek a történet, hogy míg együtt voltunk már akkor megvolt neki a jelenlegi párja. A kapcsolatunk alatt sose volt szerelem részéről csak nagyon erős szeretet és tisztelet felém. A szakítás előtt többször elmondta hogy bármi lesz, ő szeretné tartani a kapcsolatot velem. És valóban nézegette az oldalam. Végül meggondolta magát és tiltott, törölt. Bár úgy érzem a tiltást le fogja venni, mert nem fogja sokáig bírni hogy ne nézegessen rólam újabb képeket. Nagyon sok képem van fent ami kedvence volt, de már nem látható.
2019. jan. 14. 18:25
 32/42 anonim ***** válasza:
76%

De miért is agyalsz ezen? Ha eddig sem nyaggattad, hagytad hagy éljen akkor nem mindegy?

Igen, valószínű, hogy valami új csávója "kényszerítette" a tiltásra csak nem értem miért nem hagy ez Téged aludni? Főleg ha tudod, hogy sosem szeretett szerelemmel, és már a kapcsolatotok közben is kavart. Még az is lehet, hogy a helyedben én is viszont tiltanám. Vagy neked is kell tőle a "visszajelzés"?

2019. jan. 16. 16:11
 33/42 anonim ***** válasza:

Lett egy kapcsolata,aki letiltatott . Ekkor szokott lenni.

N

2019. jan. 23. 21:35
 34/42 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem olvastam kommenteket, de az nem lehet, hogy lett valami fura kapcsolata és azt mondta hogy vagy letiltod vagy én megyek el..... vagy mondjuk a volt párod telefonján turkált a jelenléte nélkül és letiltott? Van egy két ilyen brutál dolog.

2019. jan. 23. 21:42
 35/42 A kérdező kommentje:
Nem új kapcsolata lett, hanem akivel megcsalt, jelenleg is azzal él. Amikor még együtt voltunk már akkor is ismerte a srácot. Viszont a napokban feloldotta a tiltást és újból letiltott. Nem írt rám és én se rá. Gondolom ezentúl most már így lesz hogy időközönként megnéz aztán újra tilt.
2019. jan. 23. 21:46
 36/42 anonim ***** válasza:
60%

Zavarta h mindig csak ő ir es te tovabbleptel kibirod h nem irsz

Igy adott egy provokaciot hatha arra jelentkezel

Es akkor fordult a kocka. Te vagy a pincsi

2019. jan. 23. 22:26
 37/42 A kérdező kommentje:

#36 látom értelmi szinten vagy te is! :)

Ha előtte nem olvastad végig a korábbi hozzászólásaimat, akkor ne tedd az okosat, mert nagyon nagy butaságot írtál!

2019. jan. 24. 08:54
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalt, más pasival van, de attol még hülyit téged az engedelyeddel.

Hidd el neki bejon az h vele foglalkozol es senkid nincs

Tuti zavarná ha lenne. Nehogymar boldog legyel.

Naiv vagy

2019. jan. 24. 17:54
 39/42 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy zavarná ha lenne valakim, ennyire nem beteg, csak játszik velem. Igazából arra várok hogy újra levegye a tiltást, aztán végleg tilthatnám, ezzel pont kerülne a játék végére.
2019. jan. 24. 20:42
 40/42 anonim ***** válasza:
Én elhiszem,hogy rosszul esik,meg tudom,milyen érzés.Csak a harmadik ikszet taposva be kéne látnod,hogy nem az a lényeg,tiltanak-e.Emögött a tett mögött is volt érzelmi indíttatás,ebben biztos vagyok.Viszont hagynod kéne.Talán fél év múlva tudtok normálisan kommunikálni,de szerintem most a legokosabb,ha felhagysz az önemésztéssel.Igazából lényegtelen a dolgok miértje.A tényeket kell megemésztened.
2019. febr. 1. 23:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!