Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg férfiaktól kérdezném! Miért csinálja ezt egy férfi?
Figyelt kérdés
Miért ír rám minden egyes nap egy férfi, ha utána csak 1-2 óránként válaszol egy mondatban. Így érdemi beszélgetés sem alakulhat ki köztünk. Így minek keres? Ha érdekelném igazából egyszerre válaszolna, igaz? Tegyük fel, hogy sűrűn fent van, de nem reagál sokáig, tehát nem csak ritkán néz rá a telefonjára...2019. jan. 6. 12:51
11/16 anonim válasza:
Akkor csak melegen tart. Továbbra is az van, hogy ha komolyan érdekelsz valakit, nem itt pörögsz, hogy mit miért tesz veled.
12/16 anonim válasza:
Hmmm, akkor már értem! Csak fenntart téged eseti alapra, ha más nem lenne.... Nincs ló, jó a szamár.
13/16 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, köszi a megerősítést! Akkor hagyom.
2019. jan. 6. 13:28
14/16 anonim válasza:
Mert nem akar erdemi beszelgetest, csak le vagy stopolva. Amig vele foglalkozol, nem nezel masfele. Hany evesek vagytok? Alig atlathato.
15/16 anonim válasza:
Én ha nem válaszolok, akkor nem tudok.
Én ugyanezt kérdezem, tőled mint nőtől.
16/16 anonim válasza:
Megkérdeztem ugyanezt a nőktől. Érdemes elolvasni... :-)))
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!