Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Főleg férfiaktól kérdezném!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg férfiaktól kérdezném! Miért csinálja ezt egy férfi?

Figyelt kérdés
Miért ír rám minden egyes nap egy férfi, ha utána csak 1-2 óránként válaszol egy mondatban. Így érdemi beszélgetés sem alakulhat ki köztünk. Így minek keres? Ha érdekelném igazából egyszerre válaszolna, igaz? Tegyük fel, hogy sűrűn fent van, de nem reagál sokáig, tehát nem csak ritkán néz rá a telefonjára...
2019. jan. 6. 12:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem ez elég gyakori emberi dolog, én nőben ismertem ilyet, hihetetlenül bosszantott, nem kedvelem az aggodalmaskodást emiatt.

Következmény: Soha többé nem beszélek senkivel.

Hurrá.

2019. jan. 6. 12:53
 2/16 anonim ***** válasza:
13%
Nem ér rá. Én is levelezek sokakkal, de nem egész nap azt lesem, írt-e már.
2019. jan. 6. 13:00
 3/16 anonim ***** válasza:
55%

Nem tudom ki hogy van vele, de én férfiként nem igazán szoktam zaklatni üzenetekkel senkit, bár volt hogy teljesen baráti alapon ráírtam a csajra és először visszaírt rögtön, utána meg hirtelen fordulattal bekattant és nem válaszolt többet. Ezután azt mondtam, hogy jó akkor egye meg a penész, ha nehezére esik annyit írni hogy "hagyj békén". Kihangsúlyozva a baráti alap, mert tényleg nem volt olyan szándékom vele kapcsolatban.

Ha egy férfi nem válaszol vagy csak nagyon ritkán és megkésve, akkor hagyd a francba, nem kíváncsi rád. Ma már az emberek többsége állandóan elérhető, úgyhogy nincs helye a kifogásnak, egyértelmű....

2019. jan. 6. 13:06
 4/16 A kérdező kommentje:

Utolsó, én is így gondolom. Tudom, hogy nem annyira elfoglalt és gyakorlatilag bármikor tudna írni.

Csak azt nem értem még mindig, hogy miért ír akkor mindig rám??? Én nem írnék neki.

2019. jan. 6. 13:11
 5/16 anonim ***** válasza:
Akkor ne írjál vissza. Egyszerű.
2019. jan. 6. 13:13
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Na és ha tényleg dolga akad? Nem mindenki van otthon hétvégén
2019. jan. 6. 13:19
 7/16 anonim ***** válasza:
66%
Unatkozik, de semmi komoly, nem érdekled.
2019. jan. 6. 13:19
 8/16 anonim ***** válasza:
51%
Kedvtelésből ír vagy csak idegesítő szándékú hogy utána már nem figyel rád. Nekem, pl most az ünnepi időszakban kénytelen kelletlen alapon írták hogy "boldog ünnepeket" és amikor visszaírok semmi reakció. Ezek ilyen kamu jó kívánság írók, de a további kommunikáció már nem érdekli őket velem. Ne foglalkozz vele, majd megunja és nem fog írni.
2019. jan. 6. 13:21
 9/16 A kérdező kommentje:
6: Nem csak a hétvégéről van szó! Szerinted 2 nap alapján vontam le következtetést a dologból??
2019. jan. 6. 13:22
 10/16 A kérdező kommentje:
Csak azért foglalkoztat, mert volt köztünk már nem is tudom, mi...
2019. jan. 6. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!