Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséget kérek sportoló/fitt férfiaktól, ahhoz hogy milyen a számukra ideális nő?
Kérlek titeket, hogy segítsetek nekem abban, hogy miképpen meghatározzam meg a jellemem. Sortoló a párom és szeretnék a legjobb társa lenni, de bizonyos pontok után nem tudom, hogy mire figyeljek még. Nekem is megvan a saját életem, nem szeretnék feladni mindent, de nagyon alkalmazkodóképes vagyok. (: Első sorban nem szeretnék hozzá rohanni, hogy : Édesem, milyen is a számodra tökéletes nő? Még a végén rájönne, hogy mennyire odavagyok érte (:
Tehát segítséget szeretnék kérni tőletek ahhoz, hogy minél jobb, vonzóbb, érdekesebb és izgalmasabb párja legyek neki, míg nem vagyok túl sok, rámenős. (:
Émelygés tört rám a kérdésedtől.
Pontozzon le mindenki, lesz_@rom, de el fogom mondani a véleményem.
Egy igazi játszmás pitsa vagy. Nem elég, hogy tudatosan akarod meghatározni a jellemed ( már ez önmagában vicces :D ), de még az érzéseid sem merev vállalni. ha van egy kis esze, akkor át fog rajtad látni és kva hamar el fog hagyni, mivel nem tudod sem a jellemed, sem az érzelmeid a természetes formájukban vállalni. Nem fog jobban szeretni attól, hogy görcsösen akarod az ő igényeire szabni magad.
Apropó, nem is az ő igényei szerint akarsz változtatni magadon, hanem az itteni, magukat sportosnak valló férfiaké szerint. Ez szerinted mennyire ésszerű?
Az éjjel nappal budapest nézése se jobb elfoglaltság...
Amúgy kérdés az, mit sportól. Nem mindegy, hogy boxol, focizik, lovagol vagy sportlövész. Kinézetükre a kondisok a legkényesebbek a többi sportolónál ez annyira nem mérvadó. Ha neki ez hobbi akkor biztos díjazná ha neked is hobbid lenne. Vagy egyeltalán nem díjazná, mert örül hogy akkor egyedül lehet...
Én is sportoltam és fogok is újra ha lesz rá lehetőségem és a korábbi sérüléseim engedik. De nem ilyen konditermi bohóckodást, vagy alibi kocogást. Csapatsportot. És a mentalitás ami számít nekem. Nem feltétel, hogy a lány ott legyen velem minden edzésen. Inkább az a fajta attitűd amire a sport, különösen a csapatsportok tanítanak meg, az számít. De ezt egy sportoló tudja és érzi aki meg nem annak hiába magyarázni.
Egyébként az első válaszban sok igazság van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!