Egy 171 centi magas rendszeresen sportoló izmos lánynak szerintetek mennyi az ideális testsúlya?
Ha igazán sportos, izmos, akkor 68-70 körül.
Átlagos izomzattal pedig 60 körül.
Ez sok mindentől függ, de így, hogy sportolsz és izmos vagy, és gondolom nincs, vagy minimális a testzsírod, felesleges ideális súlyról beszélni. Az ideális súly mindig az, amiben jól érzed magad!
Egyébként, az interneten találni jó pár kalkulátort, amibe beviszel a testedről bizonyos adatokat (magasság, súly, derekad kerülete az alap, de több mindent is meg lehet adni, annál pontosabb értéket kapsz), és ő kiszámolja ezeket. Legegyszerűbb pl. a BMI-d kiszámítása.
Szerintem 55-nél több tényleg nem lehet csinos. Ha csal nem, body building-ezel, és onlyan vagy, mint egy férfi. Nekem volt olyan osztálytársam, aki azt hitte, hogy izmos, de csak valahogy úgy nézett ki, mint egy feszesebben kitömött kövér lány.
Én 173cm és 55 kg vagyok, minden nap futok és jógázok, nincs súlyfeleslegem. Az a kérdés, hogy te a rugalmas, hajlékonyabb típust, vagy a vastagabb, erősebb tipust tartod célnak magad számára.
Egy full izmos magas csaj hol 50-60 kiló?? Analfabéta majmok. Nem girhes fitneszmodellről van szó hanem egy teljesen átlagos lányról aki amellett hogy nem sanyargatja magát meg keményen sportol.
És akkor legyen 50 kiló...hol az izom?? Csapattársam 170/53 és nem bírja az edzéseket! Nem bírja el sajat magat mert csak csont es bőr!
Szerintem 70-75 között van az ideális súlyod.
Én sportolok rendszeresen és 165/70 vagyok, nagyon pici felesleggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!