Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éves kapcsolatban mennyi az "ideális" szex?
Hát igen, az az ideális, amennyi mindkettőtöknek elég.
Nálunk kb. heti 1-3. Mi már 5 éve vagyunk együtt.
Hmm erdekes kicsit elazomorodtam persze ez nem feltetlen a kapcsolat minosge ad okot hanem a kettonk kulonbsege. De a baratom 30 eves, en 19 vagyok. Nyilvan nagy a korkulonbseg, de moat nem erre lennek kivancsi, csak a kapcsolat elejen mindennapos volt a szex aztan elmultak a boldog honapok jottek a kisebb nagyobb veszekedesek, de akkor is heti 3.4 szex volt aztan szepen lecsokkent heti egyre... sokat dolgozik, meg dolgozott az utobbi idoben es probaltam vele beszelgetni errol hogy mire fel ez a hirtelen valtozas, de o csak razza a vallat azt mondja hogy mar nincs ugy kedve.... ( valtozatossag mindig megvan stb. ) es nem csal meg.
Kicsit furcsa :(
Legalább 3-4 alkalom. De mondjuk volt hogy nagyon fáradt voltam, meló után, aztán addig -addig nyaggatott, míg egy hatalmas éjszaka lett belőlle.. :) Ennél nincs jobb :P
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!