Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves hölgyek! Elég lenne-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek! Elég lenne-e számotokra egy 16,8/ 4,5 cm-es intim méret? Ha válaszolsz kérlek írd meg, hogy melyik paramétere megfelelő és melyik (milyen lenne az idealis) nem illetve a korod és a testalkatod.

Figyelt kérdés
Nagyon kìvanom a szexet, de a méretem zavar sokszor az jut eszembe, hogy másokkal sokkal jobb lehetett a lánynak. Senki nem mondta meg a szemembe, h ez kevés, de soknak sem tartották. Ugy érzem mivel nagyon nyalàs centrikus vagyok és azt vszeg élvezik tényleg inkább emiatt nem akart megbantani senki.

2014. szept. 15. 09:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nekem megfelelő volna a méret, bár eddig a legjobban egy 14 centis intézett el meglepő módon, 23/n - vékony vagyok
2014. szept. 15. 09:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Lehet, hogy extra vastagságú volt? Mi az amiben jobb volt mint a nagyobbak és eddig mi volt a min. és a max. amivel dolgod volt?
2014. szept. 15. 09:57
 3/11 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz a mereteddel, ha szeret a lány akkor mindegy.

Amúgy egy közepes átlagos.

19/n

2014. szept. 15. 10:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Kedves második hozzàszòlò. Te mekkorát kedvelsz leginkább?
2014. szept. 15. 10:52
 5/11 anonim ***** válasza:
első vagyok, nem volt neki vastag sem, de jól értett hozzá hogy kell 1 nőt kielégíteni
2014. szept. 15. 10:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Második vagyok: páromnak 21/5 van.

Mindenki más nekem 20 cm alatt nem megfelelő de van akinek a 16 is bőven jó!

2014. szept. 15. 11:02
 7/11 A kérdező kommentje:
Ennek ismeretében meg kedvesebb a válaszod :-) milyen volt a legnagyobb eddig? A kicsik közül egyiket sem élvezted?
2014. szept. 15. 11:08
 8/11 anonim ***** válasza:
volt már hasonló kérdés és ott is ez volt a válaszom hogy nem a méret a lényeg hanem az ki hogy figyel a párjára. Ha nem önző kis mérettel is tud nagy élvezetet okozni. Szeretettel és szenvedéllyel csodákat lehet művelni. Az alkatom átlagos.52kg és senem kövér se nem sovány.
2014. szept. 15. 11:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha szeret a lány,nem fogja érdekelni,hogy hány cm a farkad.Amúgy meg átlagos méret.
2014. szept. 15. 11:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedvesek vagytok. Arra nem fogok választ kapni, hogy van-e olyan nő aki jobban örülne egy ekkoranak mint akár egy 18-23 centiseket.
2014. szept. 15. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!