Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves hölgyek! Elég lenne-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek! Elég lenne-e számotokra egy 16,8/ 4,5 cm-es intim méret? Ha válaszolsz kérlek írd meg, hogy melyik paramétere megfelelő és melyik (milyen lenne az idealis) nem illetve a korod és a testalkatod.

Figyelt kérdés
Nagyon kìvanom a szexet, de a méretem zavar sokszor az jut eszembe, hogy másokkal sokkal jobb lehetett a lánynak. Senki nem mondta meg a szemembe, h ez kevés, de soknak sem tartották. Ugy érzem mivel nagyon nyalàs centrikus vagyok és azt vszeg élvezik tényleg inkább emiatt nem akart megbantani senki.

2014. szept. 15. 09:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
figyu ha össze jössz egy csajjal nem azt fogja megkérdezni először hogy neked mekkora? Valószinű hogy a nagyobbnak jobban örülnek de írtam már ha jól tudod használni nem érdekes mekkora. Az én páromé 19cm és van hogy a fájdalomtól üvöltök nem a gyönyörtől. Persze ő odafigyel és utánna ovatosabb. Szóval a nagyszerszámot kordában kell tartani és ez nehéz.
2014. szept. 15. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!