Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre lehetnek az olyan lányok akik szűzként megvárnák a szeretkezéssel a házasságot?
Hát én olyanról tudok, amikor a lány igaz, hogy a puncijába nem engedte, de az orális szexxel semmi baja nem volt... De azt is hallottam, hogy a török lányok hamarabb kapnak aranyeret, minthogy elveszítenék a szüzességüket. Úgyhogy gondolom sok magyar vallásos lánynak is simán belefér az anál. Ezek után mindenki egyéni megítélésére bízom, hogy ez vajon mennyivel "ártatlanabb" és "normálisabb", mint a sima szex...
30/nő
hogy én is válaszoljak a miértre..
csak mert én így gondolom, ez az álmom..
igazából nem több az esélyem így egy kudarcba fulladt kapcsolatra mint alapból
tehát egyszer vagy passzolunk vagy nem
mivel az életem többi területén elég adaptív vagyok, én megszavaznám azt, hogy nem 50 hanem 65% az esély rá, hogy passzolunk és 35, hogy nem..
aztán ha annyira nem passzolunk, hogy én már nem tudom lefogni azt az akkordot, meg mindig ott van ő, hátha ő is tud változni hozzám..mivel az emberismeretemet jónak mondják, meg ugye ismerkedni lenne időnk, megszavazok ide is egy 65-35 arányt..
ha ezek közül egyik sem jön be akkor még adnék egy 5%-ot annak, hogy áttesszük a hangsúlyt a szexről vmi jobban működőre és így maradunk együtt
szóval ha ezeket beszorzom..
11%,hogy bebukom és 89%,hogy nyertem
szerintem ez nem olyan elkeserítő..
és igazából egy körültekintően előkészített próbát megér..elvileg megérdemlek egy szűz lányt ha még én is az vagyok..
ja és nálam a szűz az csókszűzet jelent
szóval akit nem taperoltak, nem orálozott senkivel, anál szintén kizárt meg a petting úgy kompletten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!