Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Merre lehetnek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merre lehetnek az olyan lányok akik szűzként megvárnák a szeretkezéssel a házasságot?

Figyelt kérdés
Szűzként szeretnék ilyen társat. Veszett ritka?
2019. jan. 6. 07:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Oviban, de 4-edikes korukra már kinövik a mai fiatalok.
2019. jan. 6. 10:38
 12/16 anonim ***** válasza:
28%

Hát én olyanról tudok, amikor a lány igaz, hogy a puncijába nem engedte, de az orális szexxel semmi baja nem volt... De azt is hallottam, hogy a török lányok hamarabb kapnak aranyeret, minthogy elveszítenék a szüzességüket. Úgyhogy gondolom sok magyar vallásos lánynak is simán belefér az anál. Ezek után mindenki egyéni megítélésére bízom, hogy ez vajon mennyivel "ártatlanabb" és "normálisabb", mint a sima szex...

30/nő

2019. jan. 6. 10:44
 13/16 A kérdező kommentje:

hogy én is válaszoljak a miértre..

csak mert én így gondolom, ez az álmom..

igazából nem több az esélyem így egy kudarcba fulladt kapcsolatra mint alapból

tehát egyszer vagy passzolunk vagy nem

mivel az életem többi területén elég adaptív vagyok, én megszavaznám azt, hogy nem 50 hanem 65% az esély rá, hogy passzolunk és 35, hogy nem..

aztán ha annyira nem passzolunk, hogy én már nem tudom lefogni azt az akkordot, meg mindig ott van ő, hátha ő is tud változni hozzám..mivel az emberismeretemet jónak mondják, meg ugye ismerkedni lenne időnk, megszavazok ide is egy 65-35 arányt..

ha ezek közül egyik sem jön be akkor még adnék egy 5%-ot annak, hogy áttesszük a hangsúlyt a szexről vmi jobban működőre és így maradunk együtt

szóval ha ezeket beszorzom..

11%,hogy bebukom és 89%,hogy nyertem

szerintem ez nem olyan elkeserítő..

és igazából egy körültekintően előkészített próbát megér..elvileg megérdemlek egy szűz lányt ha még én is az vagyok..

2019. jan. 6. 10:54
 14/16 A kérdező kommentje:

ja és nálam a szűz az csókszűzet jelent

szóval akit nem taperoltak, nem orálozott senkivel, anál szintén kizárt meg a petting úgy kompletten..

2019. jan. 6. 10:56
 15/16 anonim ***** válasza:
33%
Hülyeség, hogy MINDEN vallásos lány/nő szűz, vagy hogy mindegyiküket szétqrtak orrba-szájba, csak mert valaki ismer ilyet vagy olyat. Igen, van olyan vallásos nő, akinek a fűvel-fával való szex nem bűn, nekem is van ilyen ismerősöm. Olyan is van, aki vallásos és csókolózott, de a szexet házasság utánra tartogatja. Olyan is, aki vallásos és semmilyen módon nem ért férfihoz vagy nőhöz házasság előtt. Én meg különösebben nem vagyok vallásos, de én is minden téren szűz szeretnék maradni házasságig. Nem ennyire fekete és fehér a világ, semmi garancia nincs rá, hogy magával a szent szűzzel házasodsz, ha egy vallásos nőt veszel el és aki nem vallásos, az sem feltétlenül vett részt orgiákban óvodás korától kezdve. Ezért érdemes megismerni a másikat, mielőtt kapcsolatot kezdenénk vele, ugye.
2019. jan. 6. 11:36
 16/16 A kérdező kommentje:
örülök, hogy ennyien segítetek kifejteni a kérdést..igen,azt hiszem értjük egymást, teljesen
2019. jan. 6. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!