Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre lehetnek az olyan lányok akik szűzként megvárnák a szeretkezéssel a házasságot?
Figyelt kérdés
Szűzként szeretnék ilyen társat. Veszett ritka?2019. jan. 6. 07:36
1/16 anonim válasza:
Szűz a szűzhöz he?! Te is a horoszkópod alapján akarsz párt találni?
Amúgy vallásos berkekben sok ilyen van, mármint aki tényleg komolyan veszi a vallását.
2/16 anonim válasza:
Ha Te nem ugyan az a kérdező vagy,akkor akár itt is.Tegnap volt is egy hasonló kérdés.De egyetértek előzővel.
3/16 anonim válasza:
Mi a templomi kórusban szerettünk egymásba a férjemmel. 😊
4/16 anonim válasza:
Az elmúlt egy-két hétben láttam itt írkálni ilyen leányzót.
32/f
5/16 A kérdező kommentje:
3! Az jó, tök jól énekelek azt mondják..
2019. jan. 6. 07:59
7/16 anonim válasza:
Vallásos gyülekezetekben nézz szét.
8/16 anonim válasza:
Rokonom ilyen, de ők már házasodnak. Hittanórán ismerkedtek meg.
9/16 anonim válasza:
Szerintem a mai vallásos fiatalok sem őrzik meg. Kevés az aki igazán komolyan gondolja. Vallásos voltam, jártam templomba is, de a többség, az ilyen 15-16 évesek már simán dugnak orrba szájba ugyan úgy. Sokat nem segít a helyzeten. Amúgy miért akarnál házasságig várni? Szerinted ha nem lesz jó veled a szex, ott marad? XD.
10/16 anonim válasza:
Vallásos berkekben, ugyan már! Még csak ott kefél mindenki mindenkivel, mégpedig olyan szépen és burkoltan, hogy sikerül is megtéveszteni alaposan azt aki nem jártas efféle körökben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!