Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélyes olyan nőt találni ki rövid ismerkedés után házasságot szeretne?
Figyelt kérdés
2018. jún. 9. 19:53
2/14 anonim válasza:
mivel minden ember más és más így gondolom igen van olyan, csak kitartóan kell keresni
3/14 anonim válasza:
Keresztények között sokan vannak. Meg az idősebbek (nem írok életkort, mert sértődés lesz) sem akarnak öt évig csak barátnők lenni.
4/14 anonim válasza:
Kereszteny lanyok szivessen ferjhez mennek ....de csak hivo tiszteseges becsuletes fiukhox
6/14 anonim válasza:
Igen, sok csaj van így.
Én elváltam, de ha találok olyat, akivel szerelmesek vagyunkés minden klappol, újraházasodnék. De olyat még nem találtam :-/
8/14 anonim válasza:
Jól gondoljátok meg, hogy akartok e házasodni... később meg fogjátok bánni.
9/14 anonim válasza:
Engem meg ilyen férfi érdekelne... A házasság számomra biztonság, de senki sem akarja megadni. Maximum azok, akik már az apám korosztálya.
10/14 anonim válasza:
Van pár tényező, amik keresése segíthet:
- kor: minél öregebb egy nő, annál sürgetősebb lesz neki a házasság
- kinézet: akiknek nem jutott sok udvarló, azok mindent megtesznek, hogy magukhoz láncolják, aki hajlandó összejönni velük
- vallás: egy vallásosnak addig nem is kapcsolat a kapcsolat, amíg össze nem házasodtok
Azok között a nők között, akik között gondolom válogatni akarsz kérdező, valószínűleg nincs sok olyan, aki alapos körültekintés, és ismeretség nélkül csak úgy összekötné az életét egy férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!