Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő elhagyja a csalàdjàt akkor a hàzassàgot nem lehet màr megmenteni?
Vegyen fel bébiszittert, és ígérje meg, hogy be fog segíteni a gyerekek mellett, hogy a feleségnek is legyen ideje magára. És tartsa is be az ígéretét.
De szerintem ezen a ponton ezzel már elkésett...
A férj talán ne gykn érdeklődjöm, hanem hívja meg a párját egy romanrikus vacsorára és kérdezze meg tőle.
23/N
Megmondja neki ha lehiggadt megbeszélik a dolgokat.
Bár ha egy férfinál képes lennék a golyóra a platform magassarkú szándálom tűsarkával péppé taposni az illető golyóit, míg nem marad más a földön mint egy véres paca... akkor nőnél, "anyánál" leírhatatlan az a szörnyűség amit gondolok felőle.
Egy anya előbb adja fel az életét mint elhagyja a gyerekeit. Azt megértem ha besokall, de arra nincs mentség hogy sza.rik a kölykeire.
"ítélkezni könnyű"
Főleg ha érintett vagy!
Ha már ilyen lépésre vetemedett a nő, akkor ott gyanítom, elég durva dolgok végbementek már. Nem a nőt védem, mert a gyerek otthagyása a kakiban elég undorító dolog. De ha tényleg azért, mert besokallt, akkor elég erősen arra gyanakszom, hogy beszélt is a férjével, az lesz...ta, nem segített soha semmit. Lehet, rosszmájú vagyok, de hasonló esetekben ismeretségi körben a férfi sokszor nem is azért akarta visszaszerezni a nőt, mert megbánta, hanem mert "jaj, egyedül maradtam a kölykökkel".
Ebben az esetben azt ajánlanám, hogy várjon 1-2 hetetm aztán higgadtan keresse fel a nőt, hívja meg egy vacsorára, ne otthonra, és mondja el, mennyire megbánta és tegyen komolyan gondolt ígéretet a változásra.
Két ovis gyereket otthagyni... Az ilyen nem anya! Ne is akarja a férj visszaszerezni. Ennek a nőnek csak sajátaga fontos. Ha elegem van a férjemből, akkor otthagyom, de viszem a gyerekeket.
Ha a férj reggeltől estig dolgozik, otthagyta egyedül az óvodás gyerekeit, mert ő besokkalt? Az az akit anyának lehet hívni, aki a dőleg ilyen pici gyerekeiért akárt az életét is adja, nem hagyja ott őket. Ha meg tényleg ennyire elgurult a gyógyszer, akkor pszichiátriai kezelésre is szorulhat. De ha nem, akkor cska egy hisztis pitsa, akinek nagyon nem kellett volna szülnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!