Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagáltàtok volna le ha?
A család nem a börtönt kell jelentse.
Ezért írtam egyébként, hogy sete suta módon kezelte a párja a dolgokat.
De nyilván majd te kijavítasz, a rendkívül bölcs és széles körű tapasztalataid mentén :-)
Kedves Kérdező!
Látom, kaptál hideget, meleget.
Talán minden válaszolónak igaza van, de mi nem ismerjük az előzményeket. Azt megválaszoltad, hogy ez volt az első eset, hogy ittasan jött haza. Ha szeret téged (Titeket), akkor meg tudja ígérni és be is tudja majd tartani, hogy a megbeszélt időre hazamegy. Írtam már, hogy nekem sem esett volna jól, ha a feleségem nem tartotta volna be az ígéretét. Ráadásul este még két helyre voltatok meghíva. Furán érezhetted magad...
Egy esetből ne csinálj csetepatét, de beszéld meg vele, hogy ezt másik alkalommal nem hagyod annyiban. Életkoromnál fogva az előbbi válaszommal egyetértésben ismét hangsúlyozom, hogy a beszélgetésetek ideje alatt végig őrizd meg a nyugalmadat. Ha ő felemelné a hangját, akkor ne akard túlharsogni (a gyerek biztosan elsírná magát - legyetek tekintettel rá!), hanem vonulj vissza. Folytassátok, amikor lehiggadtatok. Hidd el, hogy ez nem visszalépés! Én a párodat nem nevezném egy eset után részegesnek (az egyik válaszolóra utalok, nem rád), hiszen először fordult elő. Minden jót kívánok.
Nem is állt meg az élet, azért mert elcsúszott most egy banánhéjon az illető, mi állt meg?
Semmi...
Anyuka gondolom nem dolgozik, otthon van, az apuka megy, keresi a pénzt, elcsúszott most Szilveszterkor egy kicsit, olyan buta módon, de egyáltalán nem durván, nem nővel volt, nem éjfélre tántorgott haza, és akkor jönnek ilyen #16-os besavanyodott matrónák, akik osztják itt az észt arról, hogy amúgy az emancipáció fele haladunk fénysebességgel, de a sztenderd model ilyenkor igenis legyen sziklaszilárd, jó, csak a sztenderd modellben úgy kezdődne a történet, hogy a férj azt mondja: "asszony, hétre jövök" és utána csak csend van és semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!