Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok cikis sztorikat pl ilyen randizással kapcsolatban mikor a másik félről kiderült, hogy gázos, igénytelen. Az ilyen helyzeteket hogy reagáltátok le?
Vakrandi. Hát a srác... egyem meg, próbálta előadni a macsó csajozógépet, de nagyon nem ő volt. A külseje... alapból nem volt egy adonisz sem fejre, sem testre, de azért ez is túlzás volt. Két szemöldök helyett gyakorlatilag egy volt neki, a nadrág felhúzva a cickóig, a srácokba alul durván bevágva (nem értem, ez ilyenkor nem fáj?). Így, mindennel együtt kicsit gnóm hatást keltett.
A metakommunikációból kicsit sem értett, az asztalon folyamatosan a kezem felé kapirgált, kísérésnél úgy gondolta, jó ötlet a derekamra tenni a kezét (nem volt), végül én álltam a metróban, ő a peronon és csukott szemmel behajolt csókért... majdnem odazárta a metróajtó a nyakát.
Csórit szántam, mert igyekezett ezerrel, dehát valahogy nem gerjedt bennem vonzalom.
Évekkel ezelőtt még tinikoromban a neten megismerkedtem egy sráccal, akiről egyetlen egy kép volt, de azon helyesnek tűnt. Beszélgettünk, majd eljött a találkozó ideje. Hát hogyismondjam eléggé szakadtan nézett ki, piszkafa vékony volt, és a fél fogsora hiányzott. Amikor megölelt először, a fenekemre tette a kezét, mondanom sem kell hogy majdnem hánytam. Soha többé nem találkoztunk.
A másik meg amikor egy tök normális kinézetű sráccal randiztam (volna), csak amikor a csókra került a sor, láttam hogy feketére rohadtak a fogai és ezt érezni is lehetett a szájszagán...
24/L
#1 vagyok, eszembe jutott még 2 story.
Szintén netes ismerkedés, de itt semmi baj nem volt a fiú külsejével. Beszélgettünk, és folyton előkerült a volt barátnője téma, ami már akkor felejtőssé kellet volna tennie számomra az egészet, de még tapasztalatlan voltam. második randira elhívott a munkahelyére, mert hogy egy videotékában dolgozik (ez se ma volt, na). Csakhogy kiderült hogy ez ilyen kizárólag felnőtt filmekkel foglalkozó üzlet. Még ilyen öltözőfülke szerű helyiségek is voltak, hogy a filmet meg tudják nézni a kedves vásárlók. Nagyon bizarr volt. Aztán megbeszéltük, hogy azon a héten pénteken felhív, ami nem jött össze neki. Viszont 3 hónap múlva, hajnali 2-kor (gondolom csatak részegen) megtalálta a telefonszámomat, és megkérdezte, nincs e kedvem most sétálni. Rátettem a telefont. Aztán még jó párszor keresett, hogy fontos lenne beszélnünk, majd újra eltűnt, mint szürke szamár a ködben.Azóta sem hallottam felőle.
A másik, meg amikor egy nagyon jó barátnőm pasija felhívott, hogy találkozni szeretne velem, mert valamit meg akar beszélni. Gondoltam meglepné a barátnőmet, és segítséget kér. E helyett közölte, hogy ha járnék vele, otthagyja a barátnőmet miattam. Elküldtem a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!