Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagáltàtok volna le ha?
Jó nagy hülye vagy kérdező, hogy egy mocsárrészeg emberrel leállsz vitatkozni...
Hagyni kell szépen, hogy lefeküdjön, aztán majd "másnap" kiütöd a húsleveses kanalat a kezéből és szembesíted a dolgokkal :D. De komolyan...vitázni/megbeszélni dolgokat józanul.
32/f
Azt mondta dumálni ment fel mert felhivták magukhoz.. de ittak is és tùlzásba esett meg hogy ö sietni akart haza. Itthon rendben van minden legalábbis szerintem :)
Persze hogy leálltam vele nagyon mérges voltam.
Eddig is ilyen megbízhatatlan volt? Ha igen, akkor hol volt az eszed, amikor a pici megfogant?
Hogyha eddig nem volt ilyen, akkor szép szóval, nem emelt hangon, beszélj a fejével. Add tudtára, hogy ez neked mennyire rosszul esett, kérd meg őt arra, hogy máskor ilyen eset ne történjen meg. Nézetem szerint egy ilyen eset nem a világ. Elhiszem, hogy nagyon-nagyon rosszul esett. Kinek nem esett volna rosszul?
Én igazat adok neked.
Idős férfi vagyok.
Kifejtve:
Te el akartad játszani a nagy házisárkányt, az iron mammát, aminek a párod talán tudat alatt is kicsit ellenállt, főleg a félrészeg kollégái előtt (nyilván gondolhatod, hogy megy a beszólogatás, hogy na mi van, ugráltat az asszony?), de ezt olyan sete suta módon kezelte le - nem lehettek túl idősek úgy gondolom (26 max. 28.) - te meg még miután azért 7-re hazavergődött ahelyett, hogy másnapra egy nyugisabb beszélgetést beiktattál volna még neki is rontottál.
De tudtam hogy itt is van gyerek...
Gondolom csak most lett ilyen a párod, eddig sosem volt...
ááh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!