Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagáltatok volna? 21/N
A párotoknál észrevesztek valamit. Kérdezitek mi az? Azt mondja vitaminos gránátalma folyadék, napi két evőkanállal eszik belőle. Rávágjátok hogy ebből ti is akartok. Erre ő, hogy azt az anyukája adta neki, 5000 Ft volt, úgyhogy ne nagyon, csak kipróbálni.
Hát én személy szerint nagyon kiakadtam, elszomorodtam. Főleg ahogy elolvastam a dobozon, hogy mit tud a szer. Ezeket a jó dolgokat nem akarja nekem? Ha valami drága az már nem való nekem, csak az olcsó dolgok? Otthon ugyanez van, a bátyám a drága holmikkal van, nekem meg csak az olcsóból való. Nem akarok mindig az olcsó gyerek lenni, hogy mindig rajtam spóroljanak.
Utána lejött a barátom a galériáról, és akkor látta hogy tökre ömlik a könnyem. Azt mondta nem vagyok az olcsó gyerek, meg nem olyan mint anyukám. Meg hogy ad belőle, igazam van, stb. Megnyugodtam, de másnap reggel mégis újra sírtam a megjegyzés fölött. Amúgy ő személy szerint talán tényleg nem annyira szokott spórolni felettem, meg azt mondta lelkiismeret furdalása van amiatt, hogy rám sokkal többet költ mint a húgára.
Túlreagáltad...
Csak hogy a kérdésednél maradjunk: annyi lett volna a válaszom, hogy "Oké".
Ne hisztizz, menj el dolgozni és költsd minden fizudat magadra.
Hogy reagáltam volna? Megkértem volna, hogy derítse ki hol vette az anyja és vettem volna magamnak.
Nem olcsó gyerek vagy, hanem egy hisztis életképtelen kislány aki minden sz*rt elvár a két szép szeméért.
22/l
Tipikus példája annak, hogy ha nincs gond, csinálni kell...
Megengedte a pasi, hogy kipróbáld, akkor minek a hiszti? Ha úgy döntesz, hogy neked is ízlik és kell, akkor úgyis vesztek még egy dobozzal, ezek a vackok ugyanis kúraszerűen vannak kiszámolva, ha egy adagot feleztek el, azzal csak adtatok a sz.rnak egy pofont.
Mellesleg te magad emelted ki, hogy anyukától kapta. Anyuka nem köteles neked is drága ajándékokat adni, már bocs.
egyből rávágni, hogy mennyibe kerül az taplóság
ha másban is ilyen, nem érdemes vele foglalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!