Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, veletek volt már olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, veletek volt már olyan, hogy kilógott véletlenül a "cucc", mikor alsónadrágban voltatok egy ismerős lány előtt? Hogyan reagáltátok le?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 16. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
ovis koromban jártam így. csak megnéztem h látta e. gyors visszaraktam. egyébként azért mert egy nyanya rosszul öltöztetett fel aki az oviba vitt. nem azért mert akkora bögyörőm volt :D
2015. ápr. 16. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
mi gimiben mentünk ugy végig a folyosokon fogadásból hogy a sliccünkön át kihuztuk a zacsinkat :D A sokadik lány vette észre, hogy az nem a pénztárcánk :D
2015. ápr. 16. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Átmentünk a lanyoltozobe ugy h meg nem volt bent senki. Hátul a zuhanyzoba elbujtunk es elkezdtünk öltözni bejottek nem hallottuk es pont ültem lenge boxerba es meglattak. Hat tetszett nékik de a barátommal jot nevettünk.
2015. ápr. 16. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Előfordult már, hogy kifigyelt a strandgatya vagy a boxer lábából... nem csináltam belőle nagy problémát, megigazítottam.
2015. ápr. 16. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Én már láttam olyat, hogy a Balatonon kilógott a fürdőgatyából vkinek, egy darabig nem is vette eésszre. Persze csak egy pillanatra néztem oda aaztán gyorsan másfele.
2015. jún. 21. 15:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Jó alkalom lehet az ilyen egy kis etye-petyére. Attól függ melyik lány ismerősöm előtt történik ez, mert persze nem mindig lehet errefelé tova vinni a sztorit. Ha engem kérdezel, ez mondhatni intim pillanat, ha meg eleve egy szál alsógatyában rohangálsz a lány ismerősöd előtt, az már önmagában gyanús picit. Mármint na, érted, azért ha már idáig eljutottál, hogy boxerban flangálsz előtte, akkor az már csak nem ok nélkül történhet, vagy tán te minden lány ismerősöddel ezt csinálod? Érted.

Max nem dugsz és nevettek egy kínosat. Nagy tragédia, lesz még ilyenben részed ne aggódj.

2021. márc. 18. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!