Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nem jár nagyon sehova az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem jár nagyon sehova az hol keressen nőt?

Figyelt kérdés
Aki nem bulizós és nincs sok barátja.
2019. jan. 2. 11:22
1 2 3 4 5
 41/44 Jason27 válasza:
Kezdj el ismerosoket szerezni,baratkoz, othon a 4 fal kozott nem lesz asszonyod , a netrol valo ismerkedes meg vagy be jon vagy nem
2019. febr. 21. 15:09
 42/44 anonim ***** válasza:
Terj at az iszlamra, es gyujts be egy pakisztani vagy indonez menyecsket. Nemelyik nagyon szep, jol foznek, odaadoak, nincs akkora egojuk, mint a 16 emeletes panel a Prater utcaban....
2019. febr. 21. 16:19
 43/44 anonim válasza:
9%
Bàrhol. Csak ne ez interneten , szerintem az zsàkutca. Mondjak pèldàkat? Kòrhàzban, boltban, akàrhol. Szerintem csak kedvesnek kell lenni ès figyelmesnek ès...lazànak!. Èn most egy olyan fèrfival èlek, akit az orvosi rendelőből jövet egy kàvè ivàsa közben ismertem meg egy gagyi büfènèl ès csak a haverja mert beszèlgetni velem, őmeg tök ègő szöveggel jött.
2019. febr. 21. 16:43
 44/44 A kérdező kommentje:
Oke ertem(y)
2019. febr. 22. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!