Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a barátotok nem menne sehova nyaralni veletek a nyáron?
Ezek tapasztalatok + ismerősi kör megfigyelése alapján leszűrt megfigyelések.
A fesztiválozás már csak hab a tortán :) Balaton sound, sziget stb.. És természetesen a pasi fizesse ezeknek nagy részét :)
A legtöbb nőnek igénye van az évi 4-5 wellnes hétvégére? Meg a 10 napos külföldi nyaralásra?
Hmm. Én megelégszem azzal is, ha egyszer elmegyünk kettesben egy hétvégére.. 21 éves vagyok, de soha nem voltam még wellnessezni. Nem mondom hogy nem lenne jó, de nem kötelező program. Sem a külföldi nyaralás..
"ugyebár a legtöbb nőnek igénye van az évi 4-5 wellness hétvégézésre és a 10 napos külföldi nyaralásra." Ezeket a való világos budapest éjjel nappalos műsorokból veszitek?
Én utálom a wellnes hétvége dolgokat, Tátra az álmom, de oda sem tudunk menni két éve.
Azok a nőismerőseim, akik wellnes pártiak, azok is max. elmesélés alapján évente 1-2 mennek és ezzel van összekötve a pár napos nyaralás.
"Ezek tapasztalatok + ismerősi kör megfigyelése alapján leszűrt megfigyelések"
Talán kicsit szar körökben mozogsz.
Mindig is utáltam a wellnesses 'nyaralást' ahol csak tespedsz egy szállodában. Utálom a fesztiválokat. Az utazásainkat pedig felesbe szoktuk fizetni.
Tényleg szar körökben foroghatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!