Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a barátotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a barátotok nem menne sehova nyaralni veletek a nyáron?

Figyelt kérdés
Pl mert nem engedheti meg magának, de ugyebár a legtöbb nőnek igénye van az évi 4-5 wellness hétvégézésre és a 10 napos külföldi nyaralásra.

2018. júl. 22. 14:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én proli vagyok, nekem nyáron egy 35 000 Ft-os 5 napos edzőtábor minden "nyaralás".
2018. júl. 22. 15:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, honnan szedted ezeket, de elég nagy f..szság.

Kétszer voltam wellnessezni (apámmal mentem a céges útjára), nem mondom, hogy nem volt jó, és hogy soha többet, de amennyibe ezek kerülnek, abból a pénzből inkább megyek máshova több időre. A "10 napos külföldi nyaralásra": Most csak a saját szemszögemből tudok beszélni, de igen, nekem szükségem van a TÖBB, mint 10 napos utazásra. Viszont utazásra, nem nyaralásra. Nem all inclusive wellness szállodákra, hanem spontán utakra, kalandra, és hostelekre. De senki nem mondta, hogy ezt a fiúnak kéne fizetnie.

És hogy mit csinálnék, ha a nemlétező barátom nem jönne velem? Örülnék. És elmennék egyedül. Imádok egyedül utazni, sokkal jobban, mint másokkal. Ha lenne barátom (nem csodálkozom, hogy nincs), nagyon sokszor utaznék nélküle, egyedül, a saját pénzemből.

2018. júl. 22. 19:18
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudom én honnan vetted ezt a sza.t.... mert a mai kis hülye tini pi..ák ezt látják a tévéből, hogy ha a pasid nem visz el akkor gáz van, koppintsd le és szerezz egy pénzeset. De hidd el vannak normális lányok is. Ha valaki kedveli a másikat akkor elmegy vele egy sátorozós hétvégére is nyaralás címén, és úgy fog rá emlékezni mint a legszebb nyaralása. A lényeg a kivel, és nem a hova és mennyiért.
2018. júl. 25. 16:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Elég felháborító hogy ilyen nők is léteznek. Te olyan tipikusan eltartott fajta lehetsz. Hol van itt ilyenkor az egyenlőség? Nevetséges!
2018. aug. 1. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!