Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a barátotok nem menne sehova nyaralni veletek a nyáron?
Nem tudom, honnan szedted ezeket, de elég nagy f..szság.
Kétszer voltam wellnessezni (apámmal mentem a céges útjára), nem mondom, hogy nem volt jó, és hogy soha többet, de amennyibe ezek kerülnek, abból a pénzből inkább megyek máshova több időre. A "10 napos külföldi nyaralásra": Most csak a saját szemszögemből tudok beszélni, de igen, nekem szükségem van a TÖBB, mint 10 napos utazásra. Viszont utazásra, nem nyaralásra. Nem all inclusive wellness szállodákra, hanem spontán utakra, kalandra, és hostelekre. De senki nem mondta, hogy ezt a fiúnak kéne fizetnie.
És hogy mit csinálnék, ha a nemlétező barátom nem jönne velem? Örülnék. És elmennék egyedül. Imádok egyedül utazni, sokkal jobban, mint másokkal. Ha lenne barátom (nem csodálkozom, hogy nincs), nagyon sokszor utaznék nélküle, egyedül, a saját pénzemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!