Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nem jár nagyon sehova az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem jár nagyon sehova az hol keressen nőt?

Figyelt kérdés
Aki nem bulizós és nincs sok barátja.
2019. jan. 2. 11:22
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
pár válasz még sokat segítene.
2019. jan. 3. 11:44
 22/44 anonim ***** válasza:
47%

Sajnos a várt választ nem fogod megkapni, ugyanis mi sem tudjuk. Azon némileg csodálkozom, hogy miért nem érkezett még be a "hányszor teszitek még fel ugyanazt a kérdést?" típusú válasz. Talán még nagyon év eleje van, ki tudja?:)

De ugyanazt a sablont fogod itt is kapni (illetve már meg is kaptad), mint ami a többi kérdés alatt szerepelt az elmúlt években. Ezeknek a "hasznosságát" pedig nem az alattuk látható szám mutatja meg, hanem az, hogy újra és újra fel lett téve a kérdés. Magyarul ezek nem jelentenek megoldást.

2019. jan. 3. 11:56
 23/44 A kérdező kommentje:
Így van a megoldást itt nem találom meg.
2019. jan. 3. 15:24
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Én hiába jártam tánciskolába, házibulikba, discoba, sportolni, mégis a neten tudtam ismerkedni régen is... 40F
2019. jan. 4. 19:18
 25/44 anonim ***** válasza:
47%

"Így van a megoldást itt nem találom meg."

Akkor minek tettél fel kérdést? F.ck logic.

Agyi érettség az nincs meg nálad az is biztos, de rinyálni és kifogásokat keresni, azt tudsz. A pesszimista búvalb..szott hozzáállásod miatt sincs még senkid.

Szüleid "büszkék" lehetnek, hogy ennyire életképtelen vagy.

2019. jan. 4. 19:37
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez van. Ha nem tudsz emberek közé menni, akkor csak a net.

De amúgy élőben ismerkedéskor sem kell kezdeményezni. Cseverésztek kicsit, haver/munkatárs társaságában. Semmilyen random dolgokat. Megtudod a nevét, bejelölöd facen, és ott írsz neki, ennyi 🙂

2019. jan. 4. 19:44
 27/44 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, ment a zoldkez.
2019. jan. 5. 12:58
 28/44 anonim ***** válasza:

sehol.

az utcán gondolkodom vagy társkeresőn, ahová befizetek

2019. jan. 13. 16:39
 29/44 anonim ***** válasza:

28 vagyok.

ed ahogy néha felnézek ide és olvasom a korombeliek magas elvárásait...inkább egyedül maradok XD

2019. jan. 13. 16:50
 30/44 anonim ***** válasza:

itt a gyakorin.

amúgy meg társkeresőn

2019. jan. 13. 19:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!