Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem jár nagyon sehova az hol keressen nőt?
Akkor miért nem olyan rendezvényre mész, ami érdekel?
A bulis fesztivál az nem egyenlő pl. egy kiállításmegnyitóval..stb.
Gondolom kitűnően tudsz táncolni, hogy még véletlenül se kelljen társastáncra, vagy egyéb pl. tánc tanfolyamokra beiratkozni.
Sportrendezvényeken is rengeteg nő van.
Mindegy, keresd csak nyugodtan a kifogásokat, a te életed, úgy éled, ahogy akarod, és úgy b..szod el, ahogy akarod.
#12: "Akkor miért nem olyan rendezvényre mész, ami érdekel?"
Járok rendezvényekre, de nagyon ritka, hogy ott ismerkedni lehessen.
"A bulis fesztivál az nem egyenlő pl. egy kiállításmegnyitóval..stb."
Így van, direkt soroltam fel többfajtát is. Mondjuk ha már ezek közül kell választani, akkor inkább a fesztivál.:)
"Gondolom kitűnően tudsz táncolni, hogy még véletlenül se kelljen társastáncra, vagy egyéb pl. tánc tanfolyamokra beiratkozni."
Ezen a társastánc dolgon mindig jót mosolygok.:) Elképzelem, ahogy a "falábaimmal" szerencsétlenkedve próbálok táncot imitálni és hirtelen belém esik egy nő, mert megtetszik neki a szerencsétlenkedésem.:D Életszerű, ugye?
Itt nem a kifogáskeresésről van szó, mert pl. szívesen beszélgetek, ismerkedek nőkkel (ismeretségi körön keresztül, barátokon keresztül), csak pont nem az ilyen helyeken. Ezek valahogy soha nem jöttek be. Nem szerettem soha a figyelem központja lenni, egyszerűen társaságban nem tudok feloldódni.
"Ezen a társastánc dolgon mindig jót mosolygok.:) Elképzelem, ahogy a "falábaimmal" szerencsétlenkedve próbálok táncot imitálni és hirtelen belém esik egy nő, mert megtetszik neki a szerencsétlenkedésem.:D Életszerű, ugye?"
Persze, mert az összes nő, aki beiratkozik egy kezdő tánc tanfolyamra, az mind tud profin táncolni. Ugye ez csak valami vicc akart lenni?
"Itt nem a kifogáskeresésről van szó, mert pl. szívesen beszélgetek, ismerkedek nőkkel (ismeretségi körön keresztül, barátokon keresztül), csak pont nem az ilyen helyeken. Ezek valahogy soha nem jöttek be. Nem szerettem soha a figyelem központja lenni, egyszerűen társaságban nem tudok feloldódni."
Én csupán felsoroltam néhány lehetőséget pluszba a kérdezőnek, hogy ilyen helyeken is lehet ismerkedni. Az, hogy neked nem jött össze, az a te dolgod. Lehet, hogy másnak meg összejön. Azért nem kell a másik kedvét elvenni az ilyentől.
"egyszerűen társaságban nem tudok feloldódni"
Akkor a hiba egyértelműen a te készülékedben van.
Tinderen és badoon mégis hogy ismerkedjen az emberfia ha minden egyes szót harapófogóval kell kihúzni a nőkből? Egy idő után ráun az ember.
Nekem is elegem lett hogy én tartottam fent a 'beszélgetést' és ő szinte csak egy-egy szóval válaszolt,pedig olyanokat kérdeztem amire nrm csak igen-nemmel lehet válaszolni.
Nem a nők a hibásak, ha olyan értetlen ba.lfszok vagytok, ha nem jöttök rá, hogy ha egy nőt nem érdekeltek.
Egy nőt, ha érdekel egy pasi, akkor képes vele órákat beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!