Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem jár nagyon sehova az hol keressen nőt?
Az ilyenek a mai világban páriák.
Nehéz élet az ilyen. De ha még el is mennél, kinéznének onnan kb. annyira illenél oda, mint teknővájó cigány az Operaházba.
Én is ebben vagyok :)
Hurrá! :) :)
Az előttem szóló felhasználóra ne hallgass! Mindenhova odaírja a b..romságait.
Kérdező, neten, tanfolyamokon, egyébként bárhol lehet. De ha egy kicsit kimozdulnál, akkor növelnéd az esélyeidet! :)
Kár, hogycsak papíron lehet "ilyen helyen is", a valóságban nem. Kapásból szinte mindenki kapcsolatban lesz akivel találkozik az ember ilyen helyen (nem csak kamu-bemondás, hanem ténylegesen) és ha mégis akkor is csak akkor, ha menő hobbijaid vannak, vicces vagy ÁLLANDÓ JELLEGGEL és közepesen jómódú.
"Kár, hogycsak papíron lehet "ilyen helyen is", a valóságban nem."
Próbáltad már? Hány és milyen tanfolyamon, rendezvényen vettél részt, ahol próbálkoztál? Fesztiválokra elmentél már?
Gratulálok, hogy tudásod és felfogóképességed csak a fesztiválokig jutott. Felsoroltam mást is, de látom, azokat semmibe se vetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!