Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paradoxon lenne?
A nők általában szeretik magukat megfontolt, és a személyiségre nagyon odafigyelő embereknek beállítani magukat ám a probléma, hogy ezt valahogy a való életben nemhogy nem veszem észre, hanem egyenesen az ellenkezőjét tapasztalom.
Nemrég egy női ismerősöm nekem véleményezte le egy férfi ismerősömet, egy másfél perces szituáció alapján, hogy a csávó egy barom.
Egyszóval, sekélyesek, de mindig hangoztatják, hogy megismerni a másikat.
Kérdem én anyukám, hogy ismersz meg valakit másfél perc alatt?
Ez a széleskörű tapasztalatom, általában sekélyesek, viszont azt sehol nem írtam, hogy az összes.
Nagy mersz amúgy nem kell hozzá, leírom és kész, lehet vele egyet vagy egyet nem érteni.
Te is sekélyes vagy, jó emberismerőnek állítod be magadat, közben meg itt 15 mondat alapján egy egész személyiségrajzot építenél fel.
#20-as, sajnos nagyon nehéz elvonatkoztatni a személyes tapasztalattól a "hát biztos van másmilyen is" javára.
Ezzel együtt nem írtam soha azt, hogy az egész nemre húzom rá a kijelentéseimet, akinek nem inge, nyilván nem is veszi magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!