Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paradoxon lenne?
A nők általában szeretik magukat megfontolt, és a személyiségre nagyon odafigyelő embereknek beállítani magukat ám a probléma, hogy ezt valahogy a való életben nemhogy nem veszem észre, hanem egyenesen az ellenkezőjét tapasztalom.
Nemrég egy női ismerősöm nekem véleményezte le egy férfi ismerősömet, egy másfél perces szituáció alapján, hogy a csávó egy barom.
Egyszóval, sekélyesek, de mindig hangoztatják, hogy megismerni a másikat.
Kérdem én anyukám, hogy ismersz meg valakit másfél perc alatt?
Tehát akkor azt állítod, te qrva jó emberismerő vagy?
Tessék, én már írtam a kérdésben is párat, mesélj, mit szűrsz le?
Hát nem sokat, nincs felsőbbrendűségi érzésem, viszont a hülyeségen bepöccenek.
A nők irányába sincs semmilyen frusztrációm (nálam minden nő alaphangon kezdi, aztán eldöntöm lassan, hogy hülye vagy értelmes - ez sem felsőbbrendűség, csupán relatív nézőpont), viszont a társadalom irányába van némi - ez mondjuk már általános tulajdonság manapság, úgy minden harmadik emberre saccolom.
Nincs semmilyen intellektuális kényszerem.
Amiket leírtál, csupán az itt "elhangzottakra" alapozod, ami csak szimplán bizonyítja, hogy ha bölcs lennél, akkor azt válaszoltad volna, hogy nem tudom, ennyiből nem tudok még sok mindenre következtetni, én biztos, hogy nem tudnék ilyen gyorsan konkrét ítéletet mondani akárki felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!