Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paradoxon lenne?

Figyelt kérdés

A nők általában szeretik magukat megfontolt, és a személyiségre nagyon odafigyelő embereknek beállítani magukat ám a probléma, hogy ezt valahogy a való életben nemhogy nem veszem észre, hanem egyenesen az ellenkezőjét tapasztalom.

Nemrég egy női ismerősöm nekem véleményezte le egy férfi ismerősömet, egy másfél perces szituáció alapján, hogy a csávó egy barom.

Egyszóval, sekélyesek, de mindig hangoztatják, hogy megismerni a másikat.

Kérdem én anyukám, hogy ismersz meg valakit másfél perc alatt?

2018. dec. 29. 22:28
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
*nem fontos
2018. dec. 29. 23:19
 12/23 anonim ***** válasza:
44%
A szem a lélek tükre. Elég egy másodpercre is megnézni a szemét. Annak aki tud ugye olvasni belőle. Már egy tekintetből is sokminden leszűrhető.
2018. dec. 29. 23:20
 13/23 anonim ***** válasza:
93%
Én nem szoktam ilyenben tévedni. Ez nem női megérzés, a hülyék általában hülyén is viselkednek. Nincs annál könnyebb dolog, mint megmondani valakiről ha egy barom. Bőven elég néhány gesztus. Az egyet nem értést meg nézeteltérést is lehet jól és igazi paraszt módjára kezelni attól függetlenül, hogy kinek van igaza. Persze, lehet hogy az általad említett hölgy sekélyes. De ettől még valóban másfél perc sem kell a tuskók és idióták kiszűréséhez.
2018. dec. 29. 23:24
 14/23 A kérdező kommentje:

Tehát akkor azt állítod, te qrva jó emberismerő vagy?

Tessék, én már írtam a kérdésben is párat, mesélj, mit szűrsz le?

2018. dec. 29. 23:29
 15/23 anonim ***** válasza:
12.vagyok, én pl téged kissé nagyszájúnak és felületesnek gondollak. -nem sértésből :)
2018. dec. 29. 23:39
 16/23 A kérdező kommentje:
Egyik sem talált, a nagyszájú bizonyos környezetben talán, de általában csendes szemlélő vagyok.
2018. dec. 29. 23:41
 17/23 A kérdező kommentje:
Amúgy sem veszek semmit sértésnek, ami igaz, beismerem, ami meg nem, azzal meg nem foglalkozok a kelleténél többet.
2018. dec. 29. 23:44
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Erős felsőbbrendűségi érzéssel rendelkezel, amit próbálsz az intellektus látszatával leplezni, emellett enyhén arrogáns vagy, illetve van benned egy kis adag frusztráció a női nem iránt. Alapvetően szereted, ha egy helyzetben te irányítasz, de a tekintéllyel nem mersz szembeszállni, emiatt néha haragszol magadra. Ebből mennyit sikerült eltalálnom?
2018. dec. 30. 07:17
 19/23 A kérdező kommentje:

Hát nem sokat, nincs felsőbbrendűségi érzésem, viszont a hülyeségen bepöccenek.

A nők irányába sincs semmilyen frusztrációm (nálam minden nő alaphangon kezdi, aztán eldöntöm lassan, hogy hülye vagy értelmes - ez sem felsőbbrendűség, csupán relatív nézőpont), viszont a társadalom irányába van némi - ez mondjuk már általános tulajdonság manapság, úgy minden harmadik emberre saccolom.

Nincs semmilyen intellektuális kényszerem.

Amiket leírtál, csupán az itt "elhangzottakra" alapozod, ami csak szimplán bizonyítja, hogy ha bölcs lennél, akkor azt válaszoltad volna, hogy nem tudom, ennyiből nem tudok még sok mindenre következtetni, én biztos, hogy nem tudnék ilyen gyorsan konkrét ítéletet mondani akárki felett.

2018. dec. 30. 18:17
 20/23 anonim ***** válasza:
Ne pár általad ismert ember alapján vonj le konzekvenciát egy egész nemre nézve.
2018. dec. 31. 02:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!