Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paradoxon lenne?
A nők általában szeretik magukat megfontolt, és a személyiségre nagyon odafigyelő embereknek beállítani magukat ám a probléma, hogy ezt valahogy a való életben nemhogy nem veszem észre, hanem egyenesen az ellenkezőjét tapasztalom.
Nemrég egy női ismerősöm nekem véleményezte le egy férfi ismerősömet, egy másfél perces szituáció alapján, hogy a csávó egy barom.
Egyszóval, sekélyesek, de mindig hangoztatják, hogy megismerni a másikat.
Kérdem én anyukám, hogy ismersz meg valakit másfél perc alatt?
Az ilyet bármilyen nemü, nagyon messzire el kell kerülni és nagyon hamar, máskülönben az agyvérzésnek való kitettséged drámaian fokozódik.
32/f
Persze, nyilván mindkét nemre jellemző, a kérdés kontextusa mégis ott van, hogy férfiaktól általában nem hallom azt, hogy "először jól meg kell ismerni" stb.
Ott is van hülye, de az legalább nem szajkózza állandóan az ellenkezőjét.
Nézd, ez így teljesen hihető, viszont ez a kérdés most a nők között nagy általánosságban előforduló világnézeti kinyilatkoztatásról és annak ellenkező tapasztalásáról szól.
Ez nem bántás, nagyon szívesen beszélgetek veled a munkahelyi kollégád megnyilatkozásáról..., egy másik kérdés kérdés alatt.
Bizonyos szituációk alapján nemtől függetlenül valóban meg lehet állapítani valakiről, ha egy barom. Mi volt a konkét helyzet ami alapján ezt leszűrte?
Egyébként meg a véleménye hagy legyen már meg mindenkinek. Ha azt mondja valaki, hogy mit tudom én ő külön adókból eltartaná az összes munkanélkülit meg hajléktalant akkor hagy gondoljam már baromnak. Ehhez a mondathoz nem kell másfél perc sem.
Te sem figyelsz, úgy látom, véleményed lehet, de akkor ne reklámozzuk már ezt az így meg kell ismerni, meg úgy meg kell ismerni bullshit-et.
Erről szól ez az egész kérdés.
A szituáció jelen esetben fontos, semmi kirívó, alpári nem történt, csak egy átlagos, enyhe nézeteltérés, amiben még ráadásul igaza sem volt a nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!