Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen jók lennének a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen jók lennének a koreai nők?

Figyelt kérdés

már több ismerősömtől is hallottam hogy neki a koreai lányok tetszenek meg most van ez az ázsiai hullám kpop-os dolog

jó persze vannak csinos ázsiai lányok de ez igaz minden országra! de az hogy valakinek már szinte csak koreai lány kell az már szerintem túlzás de lehet hogy tévedek?!

kinek van tapasztalata koreai nővel/lánnyal?

állítólag nagyon gondoskodok, hűségesek, szerethetőek mennyire igaz ez?

kpop? mi is annak a lényege? csak azt látom hogy a lányok vagy nagyon kislányosak vagy azt hogy nagyon q-rvásak vagy mindkettő...

2018. dec. 28. 21:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
3# valaszolo,nem kotekedesbol kerdezem,hanem oszinten erdekel, hogy honnan ismersz te eszak koreai lanyokat?
2018. dec. 29. 09:03
 22/30 anonim ***** válasza:

Dumálgattam velük, amikor ott jártam.

2018. dec. 29. 09:51
 23/30 anonim ***** válasza:
88%

#20: sztár általában a szép emberekből lesz. Abból, aki gyerekként és felnőttként is jól nézett ki.

Ez akkor is igaz, ha megműtteti magát, és akkor is, ha nem.

De ettől még igaz, hogy ázsia egyes részein a plasztikai sebészet virágzik, és gyakorlatilag a sztárok jó részéhez hozzányúlnak (például a koreai filmes csajok általában masszívan jobban el vannak engedve mell ügyileg, mint az átlag, viszont aláírom, tényleg profi munka, nem a luficsöcs szindróma az eredmény).

Mindezektől, továbbra is igaz, hogy az áltag koreai nő azért nem úgy néz ki, mint a k-pop/sorozat sztárok, ahogy egyébként Mo-n sem minden csaj olyan, mint a szinésznők, de itthon ezt senki nem is gondolja.

2018. dec. 29. 10:01
 24/30 anonim ***** válasza:
64%

"Mindezektől, továbbra is igaz, hogy az áltag koreai nő azért nem úgy néz ki, mint a k-pop/sorozat sztárok, ahogy egyébként Mo-n sem minden csaj olyan, mint a szinésznők, de itthon ezt senki nem is gondolja."

Nyilván ez jogos, de úgy gondolom, az átlag koreai nők is nagyon szépek. A városban, ahol jelenleg tanulok, sok ázisai egyetemista van, kifejezetten ronda lányt nem láttam köztük, a többségük pedig nagyon szép. A srácok meg jóképűek, a múltkor láttam egy fiút a Sparban, tisztára úgy nézett ki, mint egy idol.

Bár mindenki mást tart szépnek, szóval lehet, hogy te nem ugyanazt látod szépnek mint én.

2018. dec. 29. 10:53
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapjában véve bejönnek az ázsiai nők, volt is ázsiai származású barátnőm.

De azért én láttam bőven nem túl szép fiatal ázsiai nőt is.

2018. dec. 29. 10:56
 26/30 anonim ***** válasza:

Btw, amit a kérdező ír, hogy "csak korai kell".

Nem tudom, hogy ez nem e egy eltévedt kérdés a tini párkapcsolatok rovatból, de felnőttként mondom, hogy ez valami nagyon szűk szubkultúrában lehet így, és nagyon fiatalok között.

Mo-n bár van egy látható méretű koreai közösség, elég zártan élnek, és annyian nincsenek is, hogy egy átlag magyar férfi komolyan számolhasson velük.

2018. dec. 29. 10:58
 27/30 A kérdező kommentje:

Nem a tiniparkapcsolatba szántam ezt a kérdést mivel a kérdésem kiterjed a szexualitásra is és nem csak arra hogy fogják egymás kezét meg smárolnak mint a 14 évesek...

másrészt azért írtam nőt/lányt mivel hogy attól még hogy valaki betölti a 18-at még nem lesz férfi illetve nő sőt még az ember nem mondható ténylegesen felnőttnek 25 év alatt

2018. dec. 29. 13:17
 28/30 anonim ***** válasza:

arra továbbra sem adtál választ, hogy hol van ez a "valakinek már szinte csak koreai lány kell" réteg.

Mert tini fiúként (ez alatt nem feltétlen 18 év alattit értek, hanem zsenge fiatal koromban) nekem is voltak álmaim, hogy csak ilyen vagy olyan nő kell, meg vonzódtam a sztárokhoz, de azért az ember mikor komolyan elkezd pár keresni, akkor nem jelenti ki, hogy neki csak K-POP énekesnő jöhet szóba, mert ezekből Mo-n (de egész európában) elég kevés van ahhoz, hogy az ilyen nagy kijelentéseket ne csak tini ábrándozásnak fogja fel az ember.

2018. dec. 29. 14:16
 29/30 A kérdező kommentje:
Ez nem réteg hanem csak pár ember és bocs de a tiny pont ezt jelenti hogy tízen éves 20 felettiek meg már nem mondjuk azt hogy tiny és ábrándozás az lehetséges hogy az de ettől feltétlen hogy ha valaki azt mondja hogy neki az vagy ez kell attól még komolyan is gondolhatja nem ők lennének az elsők akiknek külföldi párkapcsolatuk lenne...
2018. dec. 29. 18:15
 30/30 A kérdező kommentje:
Illetve azt egy szóval sem írtam hogy valami sztár kellene bárkinek is hanem csak azt hogy koreai
2018. dec. 29. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!