Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen jók lennének a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen jók lennének a koreai nők?

Figyelt kérdés

már több ismerősömtől is hallottam hogy neki a koreai lányok tetszenek meg most van ez az ázsiai hullám kpop-os dolog

jó persze vannak csinos ázsiai lányok de ez igaz minden országra! de az hogy valakinek már szinte csak koreai lány kell az már szerintem túlzás de lehet hogy tévedek?!

kinek van tapasztalata koreai nővel/lánnyal?

állítólag nagyon gondoskodok, hűségesek, szerethetőek mennyire igaz ez?

kpop? mi is annak a lényege? csak azt látom hogy a lányok vagy nagyon kislányosak vagy azt hogy nagyon q-rvásak vagy mindkettő...

2018. dec. 28. 21:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
2018. dec. 28. 21:43
 12/30 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyire gondoskodóak (ugye mama helyett mama legyen), mert a koreai smink teljesen más, mint a nyugati, náluk nagyon menő a piros szemhéjpúder és a lefele ívelő szemhéjtus, mert azt a látszatot akarják kelteni, hogy ők épp sírtak, és őket meg kell vigasztalni, meg kell védeni.
2018. dec. 28. 21:47
 13/30 A kérdező kommentje:
igen ilyeneket láttam már :D
2018. dec. 28. 21:51
 14/30 anonim ***** válasza:
74%

#10, igen, elég nagy divatja van ott a plasztikai műtéteknek, de nincs minden színésznő és idol szétműtve.

Ők nincsenek megműtve, mégis gyönyörűek:

[link]

#12, bocsi, de zöldségeket beszélsz. :D

A koreai smink trend célja nem az, hogy azt a látszatot keltsék, mintha sírtak volna, azért húzzák lefelé a tusvonalat, hogy kerekebbnek tűnjön a szemük. A piros szemhéjat inkább azokban a kínai sminkes átváltozós (kicsit sem clickbait és megjátszott) videókban láttam, a koreaiknál inkább ilyen barackszín féléket, hidd el, nem az a célja, hogy síros hatást keltsen, nem is néz ki úgy. :)

2018. dec. 28. 21:56
 15/30 anonim ***** válasza:

Pedig a 10-es nagyon is jól írja, hogy Dél-Korában virágzik a legjobban a plasztikai sebészet és nem is akármilyen szinten.

A k-pop a Korean pop rövidítése és ez egy olyan műfaj, ahol csak koreaiul lehet énekelni és ezt a sajátosságot tartalmazza.

2018. dec. 28. 22:31
 16/30 anonim ***** válasza:
14-es: nem azt íírta, hogy kivétel nélkül az összes dél-koreai hírességre igaz.
2018. dec. 28. 22:33
 17/30 anonim ***** válasza:

Nem beszélek zöldségeket, koreai lány mondta sminkes videóban.

Persze az lehet, hogy hazudott, és igazként adta el, ez esetben benéztem.

2018. dec. 28. 22:36
 18/30 anonim ***** válasza:
70%

Arról kár vitát nyitni, hogy ki van műtve, és ki nincs.

Értelem szerűen az emberek egyrészt nem feltétlen reklámozzák, másrészt, az általad linkelt képen lévő csajok is műtöttek nagyrészt, csak őket digitálisan csinálták meg (aka photoshop).

Ahogy korábban elhangzott a kóreaiak elég materialisták, és ebbe az erős testkultusz is belejátszik, nézz ki tökéletesen, legyen szó ruháról, sminkről, testről, és aki megengedheti magának (már pedig a nevesebb emberek jellemzően ilyenek), azok áldoznak is erre (nem csak a nők, a férfiak is)

2018. dec. 28. 22:57
 19/30 anonim ***** válasza:
28%

Sok csávó át van operálva lánynak és vannak akiknek még pötcse is van análozni.

Szóval ez a helyzet ott, de ez nem piskóta mert ebből élnek sokan. Amúgy jól dugnak a shemale-k de vigyázni kell a nemi betegségek ellen mindig gumi legyen nálad.

2018. dec. 29. 00:04
 20/30 anonim ***** válasza:

#19? Sok csávó át van operálva lánynak? Koreában? Thaiföldön vannak a ladyboyok, akikről beszélsz...

[link]

Dél-Koreában az ilyesmi nem annyira elfogadott.

"Pedig a 10-es nagyon is jól írja, hogy Dél-Korában virágzik a legjobban a plasztikai sebészet és nem is akármilyen szinten."

Amikor elkezdtem koreai sorozatokat nézni, és koreai zenét hallgatni, és megtudtam ezt a plasztikai műtét dolgot, én is azt hittem, hogy akkor most itt mindenki totál meg van csinálva, de ez nem igaz. Elkezdtem beírni a kedvenc színészeim, énekeseim nevét a googlebe, plusz azt, hogy "childhood pictures" a találatok alapján a legtöbb gyerekkorában sem volt csúnya, nem igazán néztek ki másként, felismerhetőek voltak, a legtöbbön szinte semmi változást nem lehetett látni. Leginkább a duplaszemhéj-műtét a jellemző, ezenkívül esetleg orrműtét. Utálom, hogy ezt csinálják, szerintem gyönyörűek alapból is,de azért annyira drasztikus változtatások ritkábban jellemzőek szerintem. Meg azt is tudni kell, hogy a k-pop sztároknak ez nem mindig saját választásuk, hanem a kiadójuk erőlteti rájuk a dolgot.

Úgy gondolom, az átlag koreaiak sem csúnyák, azok az ázsiaiak, akiket én néha látok az utcán, egyáltalán nem rondák, a lányok szépek, a fiúk meg helyesek.

"A k-pop a Korean pop rövidítése és ez egy olyan műfaj, ahol csak koreaiul lehet énekelni és ezt a sajátosságot tartalmazza."

Tulajdonképpen angolul is énekelnek benne, szinte mindig van a szövegekben egy-két random angol szó, de van úgy, hogy félig angol, félig koreai a szöveg, és van, amikor a refrén angol. :D

2018. dec. 29. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!