Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen jók lennének a koreai nők?
már több ismerősömtől is hallottam hogy neki a koreai lányok tetszenek meg most van ez az ázsiai hullám kpop-os dolog
jó persze vannak csinos ázsiai lányok de ez igaz minden országra! de az hogy valakinek már szinte csak koreai lány kell az már szerintem túlzás de lehet hogy tévedek?!
kinek van tapasztalata koreai nővel/lánnyal?
állítólag nagyon gondoskodok, hűségesek, szerethetőek mennyire igaz ez?
kpop? mi is annak a lényege? csak azt látom hogy a lányok vagy nagyon kislányosak vagy azt hogy nagyon q-rvásak vagy mindkettő...
észak koreai lányt többet ismerek, ők nagyon kis édesek voltak, de persze más kultúra.
dél koreai lányokkal (akikre ugye te gondolsz :D) csak külföldön találkoztam, de igazából klasszikus kelet-ázsiai népbetegségektől szenvednek, azaz materializmus, techno-fetisizmus, mindenféle vacak iránt való rajongás, kombinálva egy konzervatív háttérkultúrával (pl. párkapcsolatok szempontjából). Szóval szerintem elég küzdős. Persze a kelet-ázsiai lányok szépek, és akiket jól ismerek, ők aranyosak is, csak olyan felszínes tud lenni minden.
Azok, a koreai nők, akikről a magyar srácok beszélnek (zenészek, filmesek, etc) szinte kivétel nélkül meg vannak csinálva.
Koreában a plasztikai sebészet kb a fodrász szintjén van, iszonyatos iparág épül rá, jók a dokik, költenek is rájuk rendesen, szóval kétségkívül minőségi a végeredmény, nem az itthon megszokott kacsaszájú, lufimellű csajok kerülnek ki a rendelőkből, de azért érdemes tudni, hogy az átlag, középosztálybeli csajok nagyon nem úg néznek ki.
(ettől még csinosak, az ágyban meg olyanok, az ázsiaiak, mint a magyar csajok, van fadarab, és van vad, nem lehet azt mondani, hogy az összes ilyen vagy olyan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!