Koreai vagy távol-keleti krémek tényleg olyan jók lennének?
Nekem nagyon bejött a Benton hidratálója, főleg nyárra, nagyon könnyű hidratálókrém.
A COSRX termékeket én is szeretem, főleg azt a fehérítős fermentációs termékét, azt hiszem galactomyces power essence néven fut, de a BHA és AHA tonikja vagy a külön hámlasztói is nagyon jók.
Nekem nagyon bejöttek a koreai fátyolmaszkok, abból nagy kedvencem a c20-as c-vitaminos. Az innisfreenek a zöldteás lemosó olaja szerintem nagyon szuper sminklemosásra, de a márka fényvédői is nagyon jók.
Japánok közül kevesebbet próbáltam, nekem a Hada Labo arbutinos tonikja tetszik, folthalványításra tök jó, meg a japánoknak nagyon szuper fényvédőik vannak, a Bioré márkát sokan szeretik.
Érdemes őket ebayről megrendelni jó eladótól, jó árban vannak és szállításért sem kell fizetni :)
Ha magyar oldalakról rendeled ezeket, jóval drágábban jössz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!