Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Azért nem tetszik sok keleti...

Azért nem tetszik sok keleti "szépség" pl. japánból, mert európai vagyok? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ez a kérdés úgy még pár hete fogalmazódott meg bennem, amikor néztem egy videót japán szépségekről, de ugyanezt gondoltam a kóreaiaknál is.Azért gondolkodom így, mert nem vagyok hozzájukszokva, nem ott születtem?Néztem az ő reakciójukat európaiakra, amcsikra is, de ők szépnek találtak minket.Vagy ez teljesen magamtól függ, hogy mit találok szépnek, és mit nem?Vajon más tetszene ha pl. japánban nőttem volna föl?(ez a kérdés nem csak a nőkre vonatkozik, a férfiakkal is ugyanígy vagyok,náluk sem értem hogy ki miért jóképű.. nem a hajukra gondolok, hanem az arcukra..és egy "csúnya" fiút pedig normálisnak gondoltam.Akkor most hogy is van?(fiú vagyok, így a lányokat szeretem, félreértés ne essék))

2016. dec. 26. 22:50
 1/9 TR75 ***** válasza:

Ez szerintem kulturális különbség. A japánok, koreaiak stb azért tartják szépnek az európaiakat, mert mindenhonnan ez ömlik rájuk is, a modellek, a színészek, a hírességek döntő többsége fehér, ha valakinek az agyába folyton azt próbálják beleverni, hogy a fehér milyen szép, milyen jó, persze, egy idő után "így is érzi".

Innen nézve egy távol-keleti ember egzotikus, ami lehet vonzó is. Sokkal inkább az egyéni ízlés kérdése mifelénk, hogy szépnek tartunk-e egy japán/koreai/kínai stb. embert.

Én például a thai nőktől nem vagyok elragadtatva, nem értem, miért vannak annyira elragadtatva tőlük. Amúgy sem mondhatnám, hogy a távol-keleti nőket kiugróan szépnek tartanám, inkább egzotikusnak, de az is igaz, van olyan, akire valóban azt mondom, hogy lélegzetelállítóan gyönyörű (persze, a smink sok mindent meghatároz).

2016. dec. 26. 23:26
 2/9 anonim ***** válasza:

En is europai vagyok es tetszenek a japan szepsegek.

Akkor?

2016. dec. 26. 23:56
 3/9 TR75 ***** válasza:
Épp azt magyarázom, hogy európai nézőpontból inkább az ízlés számít. Kinek a pap, kinek a papsajt.
2016. dec. 27. 00:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Mindig is vonzottak a távol-keleti nők, mondjuk a hazai átlag szerintem szebb mint a távol-keleti, ugyanakkor egy gyönyörű távol-keleti mellett rendesen fel kell kötni a gatyát a hazaiknak, nálam legalábbis :)

Férfi szemmel viszont szerintem a távol-keleti férfiak elég bénák, a nőknek jól állnak azok a stílusjegyek amik őket jellemzik, a férfiaknak viszont inkább hátrányára van.

2016. dec. 27. 01:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Valóban egyéni ízlés kérdése,vannak fehérek,akiknek a feketék tetszenek,engem egyenesen taszítanak(nem rasszizmusnak szánom),nőben és férfiban is.

Ugyan lány vagyok,de a távol-keleti nők között szerintem sok a szép,ellenben a pasik között nagyon ritka.Épp ezért nekem személy szerint szinte csak a fehér pasik jönnek be.

20L

2016. dec. 27. 07:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Az olvasottakból kiindulva, szerintem nekem ezt az egyéni ízlésem határozza meg ezt.
2016. dec. 27. 09:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Ńőként mondom, hogy szerintem nagyon szépek a távol-keleti nők, annyira tökéletes a bőrük, és még szépen is öregszenek.
2016. dec. 27. 10:26
 8/9 anonim ***** válasza:
ízlés kérdése, nyilván nem találod őket automatikusan szépnek, mert tök máshogy néznek ki, mint mi. mondjuk ez fura, mert én lány létemre a japán nőket pl nagyon szépnek tartom (nyilván nem mindet), de a japán férfiak egyáltalán nem tetszenek. a négerek sem tetszenek és nem azért, mert rasszista lennék.
2016. dec. 27. 11:41
 9/9 anonim válasza:

Az, hogy európai, elég tág fogalom - kezdjük itt.

Én férfiként szépnek látok számos koreai férfi arcot, japánban viszont ritkább.

A japán és koreai nők között viszont rengeteget érzek szép arcúnak, de hát egyéni ízlés dolga...

Egyébként a japán női testek meg valahogy közepesen vonzanak engem általában. Fura mód Európában míg sokkal kevésbé találok nekem tetsző női arcot, női vonzó testet annál inkább.

2016. dec. 28. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!