Azért nem tetszik sok keleti "szépség" pl. japánból, mert európai vagyok? (többi lent)
Ez szerintem kulturális különbség. A japánok, koreaiak stb azért tartják szépnek az európaiakat, mert mindenhonnan ez ömlik rájuk is, a modellek, a színészek, a hírességek döntő többsége fehér, ha valakinek az agyába folyton azt próbálják beleverni, hogy a fehér milyen szép, milyen jó, persze, egy idő után "így is érzi".
Innen nézve egy távol-keleti ember egzotikus, ami lehet vonzó is. Sokkal inkább az egyéni ízlés kérdése mifelénk, hogy szépnek tartunk-e egy japán/koreai/kínai stb. embert.
Én például a thai nőktől nem vagyok elragadtatva, nem értem, miért vannak annyira elragadtatva tőlük. Amúgy sem mondhatnám, hogy a távol-keleti nőket kiugróan szépnek tartanám, inkább egzotikusnak, de az is igaz, van olyan, akire valóban azt mondom, hogy lélegzetelállítóan gyönyörű (persze, a smink sok mindent meghatároz).
En is europai vagyok es tetszenek a japan szepsegek.
Akkor?
Mindig is vonzottak a távol-keleti nők, mondjuk a hazai átlag szerintem szebb mint a távol-keleti, ugyanakkor egy gyönyörű távol-keleti mellett rendesen fel kell kötni a gatyát a hazaiknak, nálam legalábbis :)
Férfi szemmel viszont szerintem a távol-keleti férfiak elég bénák, a nőknek jól állnak azok a stílusjegyek amik őket jellemzik, a férfiaknak viszont inkább hátrányára van.
Valóban egyéni ízlés kérdése,vannak fehérek,akiknek a feketék tetszenek,engem egyenesen taszítanak(nem rasszizmusnak szánom),nőben és férfiban is.
Ugyan lány vagyok,de a távol-keleti nők között szerintem sok a szép,ellenben a pasik között nagyon ritka.Épp ezért nekem személy szerint szinte csak a fehér pasik jönnek be.
20L
Az, hogy európai, elég tág fogalom - kezdjük itt.
Én férfiként szépnek látok számos koreai férfi arcot, japánban viszont ritkább.
A japán és koreai nők között viszont rengeteget érzek szép arcúnak, de hát egyéni ízlés dolga...
Egyébként a japán női testek meg valahogy közepesen vonzanak engem általában. Fura mód Európában míg sokkal kevésbé találok nekem tetsző női arcot, női vonzó testet annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!