Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az tényleg igaz hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg igaz hogy ha barátnője lesz az embernek, akkor a költségvetése kb. összeomlik és elköszönhet az ember olyan vágyaitól hogy megtakarítás stb?

Figyelt kérdés
mert ugyebár a barátnő majd elkezd unatkozni, éttermeztetni kell, utaztatni, venni neki az ajándékokat, neki nem megfelelő a bkk, kocsival kell furikázni stb.
2018. dec. 25. 23:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
10%
19: Igen, mert a bank pont olyan intézmény, ami hitelt ad a semmire. :D Azt törleszteni is kell. Illetve kötve hiszem, hogy karácsony előtt mindenki szaladt gyorsan hitelt felvenni. De látom néhány ismerősnél is.. "nincs pénz" "keveset fizetnek" "semmire nem elég a pénz" de azért okos TV, okostelefont, lecserélte az autót is mert a régi már "gáz", áhh kimennek már Bécsbe adventi vásárra stb. Nem tudom, hogy ennél hova akarnak több pénzt.
2018. dec. 26. 02:30
 22/28 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó: ma a magyar nép nincs a pénzügyi tudatosság tetőfokán, bár kicsit kevésbé költ hitelből, mint az előző válság idején. De gondolom nem véletlenül létezik a Black friday kölcsön, és nem véletlenül lett kitolva a felvételének az időtartalma... És a személyi kölcsönök is virágkorukat élik (nem csak Magyarországon). De nem akarom offolni a kérdést. Kérdező! Ha idióta instaceleb nőkkel vagy csak hajlandó törődni, akkor veled van a baj, nem a nőkkel! Szerintem menj ki a szabad levegőre, és nézd meg, mennyi ember (köztük férfiak és nők) járnak tömeggel munkába... Ne aggódj, az ottani átlagnőknek nem fogsz kelleni, mert ők szorgosak, megdolgoznak a pénzükért, és nem azon agonizálnak naphosszat, hogy vahj'ki fogja elkölteni a nem létező vagyonukat. Végzik a dolgukat, keresik a pénzt és az értelmes párjaikat, akik nem nézik őket goldiggernek.
2018. dec. 26. 05:59
 23/28 anonim ***** válasza:
90%

Hat en ezt forditve tapasztaltam meg...

Nokent pont egy pasi volt aki lehuzott a parkapcsolatunk alatt

Es mikor rendbe jott anyagilag lelepet.

Na legalabb tanultam valamit soha tobbet kozos kassza ...

2018. dec. 26. 07:18
 24/28 anonim ***** válasza:
5%
Igaz. Egy barátnő fenntartása minimum egy százasba benne van havonta (feltéve, hogy nem nézel ki iszonyatosan jól). Prostikhoz járni jóval olcsóbb.
2018. dec. 26. 09:12
 25/28 anonim ***** válasza:
60%

Exem egy 120 ft-os csokira nem volt hajlandó meghívni, ha ő vette meg visszakérte a pénzt. 10 Ft-okra lefelezte a közös bevásárlásokat, programokat, már ha egyáltalán voltak. Undorító és megalázó volt, eközben persze volt pénze (nem milliói, de egy 200 Ft-os pizzára meghívhatott volna néha, pláne hogy visszahívok mindenkit).

Mostani párom relatíve sokat költ rám, szívesen hív meg kajálni, kávézni, programokra, de kölcsönös a dolog. Nem derogál nekem kérés nélkül beleadni egy bevásárlásba (ha épp elfogadja), vagy visszahívni, nekem fizetni az egész vásárlást.

Ha nem fér bele kávéra 1500 Ft, akkor olcsóbb kávézót kell választani. Ha nem tudsz fejenként 6 ezret kifizetni egy vacsira, olyan vendéglőt kell választani, ahol 1500 Ft körül van egy tálétel. És ha valami nem tetszik, szólni. Mi még egyetem alatt jöttünk össze, dolgoztunk, de mégis kevésnek bizonyult. Néha szólt, hogy most nem tud meghívni, néha megkérdezte, hogy meghívom - e. Ő többet ad a kapcsolatba anyagilag, nem hagyja, hogy étteremben vagy kocsmában én fizessek, néhány belépőt is ő áll, de én is szervezek programot, és mondjuk ha kocsmázni voltunk, én állom a pizzát vagy a gyrost..

2018. dec. 26. 09:23
 26/28 anonim ***** válasza:

Nyilván egy normális párkapcsolat fenntartásához kell pénz, de az, hogy mennyi, attól függ, milyen nőre hajtasz. Olyat csak a debilek között találsz, akinek elég, ha nem vered meg, és szülinapjára se adsz semmit pl. De azért az sem a nők többsége, aki elvárja, hogy minden héten 3x vidd el programra, drága ruhákat akar vetetni veled, kocsival viteti magát az 1 sarokra levő műkörmöshöz is.

Nyilván ha egy ilyen fullos bigét vadászol, az kiadással is fog járni. Ha egy szerényebb lány is megteszi, érdemes figyelni arra, hogy viselkedik veled. Akkor már, nem azt mondom, hogy olyan könnyű, de tudsz találni olyat, akinek elég, ha az első randit fizeted, néha elviszed vmi programra, amit egyszer te állsz, egyszer ő, és mondjuk a nagyobb ünnepekre vmi értelmes ajándékot adsz neki, nem a leggagyibb tangát a kínai piacról. És nyilván, ha összeköltöztök, nem tartatod magad vele el.

2018. dec. 27. 16:12
 27/28 anonim ***** válasza:
Normális esetben a férfinak magától is vannak céljai, igényei. Pl kocsit venni, és nem mindig otthon a négy fal között ülni, hanem időnként kimozdulni, pl étterembe menni, világot látni, utazni.
2019. ápr. 9. 21:39
 28/28 anonim ***** válasza:

Párom velem van és a fizuja 2/3 át el tudja tenni, nehezebb hónapokban a felét. Nem keres milliókat.

Szólok neki, hogy ez csak hiba a mátrixban.

2019. ápr. 10. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!