Miért vannak hangulatingadozásaim? Egyszer magabiztos talpraesett ember vagyok, másszor önbizalomhiányos?
Igazából már a kérdésben leírtam mindent.
Max annyival egészítem ki, hogy tényleg egyszer úgy érzem hogy 25 éves létemre nem állok rosszul (van egy öreg saját autóm, van állandó párom 2 éve, van munkam, igaz hogy rabszolga)
Másszor pedig azt gondolom hogy sokkal több mindent elérhettem volna ha nem hagyom abba a sulit, vagy visszaülnék kamionozni (mert megvan rá a jogsim).
Megtakarításom semmi, öreg az autóm, nincs lakásom,házam, napi 10-12 óráért kapok 80 ezret, amiből 10et elkocsikázok bejárásra.
csak leírtam a dolgaim.
azt nem értem hogy tényleg miért látom egyszer így, másszor úgy.
Nagyon jól látod a dolgaidat jó az önreflexiód. Bár nem tudom mennyire vagy intelligens hogy gyárban robotolsz de kérdem én tényleg ezt akarod csinálni egész életedben? Nem akarod folytatni az egyetemet amit abbahagytál?
A másik hogy önbizalomhiány meg hangulatváltozás na igen rapszodikus természeted volt mindig is vagy csak mostanság ilyen? Ha utóbbi akkor javaslom pszichiáter felkeresését mert ezeken a rossz tüneteken lehet segíteni modern kedélyjavítókkal aminek szinte semmi mellékhatása sincs! :)
mindenhol azt látom, hogy azok az emberek is sikeresek akik alig képzettek, csak volt egykét jó üzleti fogásuk és kész.
nem várom a csodát, de úgy érzem több van bennem,.
sajnos a sulit így nem tudom folytassam-e. 25 vagyok még lenne 3 évem. és mellette vagy tudnék melozni vagynem.
továbbá az is bennem van, hogy külföld. még egy nyamvadt mosogatóként is ugyanennyi munkáért majd 1000 Eurót kapnék.
sajnos egyedül, mert a párom nem akar jönni.
de valóban, ilyen közel még sosem éreztem a külföldi munka lehetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!